ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Τεράστιος Γιώργος Κουγιουμτσίδης: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης και όλοι «παραμιλούν»

Παναγιώτα Πατακιά
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 51δ.

Οι διακρίσεις για τον Έλληνα αθλητή πάλης, Γιώργο Κουγιουμτσίδη, συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν είναι ικανός να γράψει Ιστορία με χρυσά γράμματα στον ελληνικό αθλητισμό και συγκεκριμένα στην πάλη.

Τους «μάγεψε» όλους ο Έλληνας αθλητής πάλης, Γιώργος Κουγιουμτσίδης

Πιο συγκεκριμένα, το φαινόμενο της ελληνικής Πάλης που διέπρεψε ξανά και κατέκτησε το τέταρτο συνεχόμενο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης αγωνίστηκε στον τελικό των 79 κιλών της ελευθέρας και κατέβαλε για ακόμα μία φορά τεράστια προσπάθεια.

Ο 22χρονος πρωταθλητής Ευρώπης αντιμετώπισε τον Ουκρανό Βασίλ Μιχάιλοφ και προσπάθησε από την αρχή του αγώνα να επιτεθεί και να πάρει τον έλεγχο. Ο Κουγιουμτσίδης προηγήθηκε 1-0, καθώς ο αντίπαλός του δέχθηκε συνεχείς παρατηρήσεις, ωστόσο ο Ουκρανός προηγήθηκε 2-1 στο πρώτο μισό.

Ο 22χρονος Γιώργος Κουγιουμτσίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης

Στη συνέχεια ο Έλληνας πρωταθλητής έψαξε τον τρόπο να ξεκλειδώσει τον τελικό και να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο ο Ουκρανός πήρε τη νίκη με το τελικό 3-1.

Το «φαινόμενο» Κουγιουμτσίδης έδειξε για πολλοστή φορά ότι ανήκει στην ελίτ της Ευρωπαϊκής πάλης και για ακόμα μία διοργάνωση κατέκτησε ένα μετάλλιο. Αυτή τη φορά ήταν το ασημένιο.

Συγχαρητήρια στον Γιώργο Κουγιουμτσίδη από τον Λευτέρη Αυγενάκη

Γιώργος Κουγιουμτσίδης: Κορυφαίος αθλητής του Κόσμου για τον Μάρτιο

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουγιουμτσίδης έγινε ο πρώτος αθλητής στην Ιστορία της ελληνικής Πάλης που κατακτά δύο συνεχόμενα χρυσά μετάλλια στην ίδια διοργάνωση και μάλιστα έγινε με τρομερή ανατροπή.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης, όπως έκανε γνωστό τον ανακήρυξε κορυφαίο αθλητή του Κόσμου για τον Μάρτιο. Αναμφίβολα πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία, καθώς είναι η πρώτη φορά που Ελληνας παλαιστής αναδεικνύεται κορυφαίος αθλητής στον κόσμο για τον μήνα που μόλις τελείωσε.

Το «φαινόμενο» της ελληνικής πάλης, που διέπρεψε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23, είναι ένας από τους κορυφαίους παλαιστές στον κόσμο, όπως αποδεικνύεται και από την ανάδειξή του, ως ο κορυφαίος του πλανήτη, για τον Μάρτιο.

Γιώργος Κουγιουμτσίδης: Έγινε ο πρώτος Έλληνας που πετυχαίνει μια τέτοια διάκριση

Ο Κουγιουμτσίδης έγινε ο πρώτος Έλληνας που πετυχαίνει μια τέτοια διάκριση και χωρίς αμφιβολία το μέλλον για το φαινόμενο της ελληνικής πάλης αναμένεται λαμπρό

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ