Συγκίνησε τους πάντες: 16χρονη παίκτρια του βόλεϊ σηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιο και έκανε το καλύτερο σερβίς

συγκίνησε-τους-πάντες-16χρονη-παίκτρια-80223

Μια άκρως συγκινητική στιγμή έζησαν οι θεατές και παρευρισκόμενοι σε έναν μαθητικό αγώνα βόλεϊ όταν η 16χρονη παίκτρια, Zoe, κατάφερε το… ακατόρθωτο και έγινε viral.

Πιο αναλυτικά, πριν από 1,5 χρόνο το νεαρό κορίτσι είχε ένα ατύχημα κατά το οποίο εκτοξεύτηκε από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και τραυματίστηκε σοβαρά στη σπονδυλική στήλη, με αποτέλεσμα να χρειάζεται πλέον αναπηρικό αμαξίδιο.

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2021, η μαθήτρια του γυμνασίου Thompson Valley, Zoe Rollins, τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα που είχε με ένα αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας σε αυτοκινητόδρομο της Αμερικής. Η 16χρονη Zoe Rollins πέρασε μήνες στο νοσοκομείο και σε ένα κέντρο αποκατάστασης για να μπορέσει να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Την περασμένη Τρίτη, η 16χρονη παίκτρια του βόλεϊ επέστρεψε ξανά σε αγώνα του σχολείου της με έναν γονέα να τη βοηθά να κρατήσει την ισορροπία της.

16χρονη παίκτρια του βόλεϊ σηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιο και έκανε το καλύτερο σερβίς

(Ray Chen/ArrayPhoto.com)

Η Zoe Rollins μπόρεσε να σερβίρει με επιτυχία μια μπάλα πάνω από το φιλέ και όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο παρακάτω το πλήθος τρελάθηκε.

Αυτό είναι το πρώτο της σερβίς μετά το ατύχημα και η αντίδραση του κοινού και των συμπαικτριών της είναι πραγματικά συγκλονιστική. Όλοι χαίρονται, πανηγυρίζουν και συγκινούνται για εκείνη και τη μεγάλη επιτυχία της – και δικαίως.

Δείτε το στιγμιότυπο με την 16χρονη παίκτρια βόλεϊ που συγκίνησε τους πάντες

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHSAA (@chsaa)

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ