ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Πράξη ψυχής από τον ΠΑΟΚ: Στέλνει τον μικρό Γιαννάκη στις ΗΠΑ και του χαρίζει το όνειρο να περπατήσει ξανά

Έλενα Θάνου
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 32δ.

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, φανατικός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, έχει ως όνειρο να περπατήσει και να μπει όρθιος στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ, σε μια συγκινητική κίνηση, ανέλαβε να κάνει το όνειρο του μικρού Γιαννάκη πραγματικότητα.

Η οικογένεια του μικρού Γιαννάκη μετακομίζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, όπου θα ξεκινήσει φυσιοθεραπείες με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια, θα ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για εξειδικευμένες θεραπείες με στόχο την πλήρη αποκατάσταση του Γιαννάκη.

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στο blog του στο Gazzetta:

«Ο ΠΑΟΚ αναλαμβάνει και ξεκινάει τη μεγάλη προσπάθεια για να γίνει πραγματικότητα και το άλλο, το πολύ μεγάλο όνειρο του φίλου μας. Η οικογένεια μετακομίζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Οι φυσιοθεραπείες αρχίζουν από το team του ΠΑΟΚ και πολύ σύντομα το ΠΑΟΚτσάκι μας θα αναχωρήσει για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εκεί θα γίνουν όλα! Εκεί θα αναλάβουν οι ειδικοί, ώστε ο μικρός Γιαννάκης να σηκωθεί, να περπατήσει μόνος και να επιστρέψει στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη και στην αγαπημένη του Τούμπα που θα τα καταφέρει να μπει όρθιος. Αυτό είναι το μεγάλο γεγονός!».

Η πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ έχει λάβει θερμή υποδοχή και έχει συγκινήσει πλήθος κόσμου. Ο μικρός Γιαννάκης έχει γίνει σύμβολο ελπίδας και αισιοδοξίας, ενώ η πράξη του ΠΑΟΚ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Ο μικρός Γιαννάκης στο «ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ»: Να μπορούμε να πηγαίνουμε παντού με τις φανέλες των αγαπημένων μας ομάδων

Ο Γιαννάκης Παπαστεφανάκης που έχει γίνει το σύμβολο του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε στην εκπομπή «ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ» στέλνοντας για ακόμα μια φορά ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.



Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Τελικός Conference League: Ο μικρός Γιαννάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια για το ματς Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Η κούπα του Conference League στα χέρια του Γιαννάκη: H συγκινητική στιγμή που ο Φορτούνης του παρέδωσε το τρόπαιο

Συγκλονίζει ο μικρός Γιαννάκης: «Δεν μπορώ να πάω στον δεύτερο όροφο, δεν έχω κάποιον να με ανεβάσει»

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ