ΠΑΟΚ: «Μόλις σηκωθώ όρθιος, θέλω να χτυπήσω πέναλτι στην Τούμπα», λέει ο μικρός Γιαννάκης

Ο μικρός Γιαννάκης, ο πιο αγαπητός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, θα αναχωρήσει για την Αμερική για μια σημαντική επέμβαση.
παοκ-μόλις-σηκωθώ-όρθιος-θέλω-να-χτυπ-201706

Ο πατέρας του μικρού Γιαννάκη μίλησε για την απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναλάβει τα ιατρικά έξοδα του γιου του, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς την ομάδα για την πολύτιμη αυτή βοήθεια.

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ, μίλησε για το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει μόλις καταφέρει να σταθεί στα πόδια του.

Μικρός Γιαννάκης :«Μόλις σηκωθώ όρθιος, θέλω να χτυπήσω πέναλτι στην Τούμπα»

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω, όταν σηκωθώ όρθιος είναι να χτυπήσω ένα πέναλτι στο γήπεδο της Τούμπας. Έχοντας δίπλα μου τον Μπράντον Τόμας», ανέφερε στο TV 100.

«Εκείνη τη στιγμή έχασα, τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θέλαμε να κάνουμε πολλά πράγματα για τον Γιάννη, αλλά το ποσό που απαιτούνταν ήταν απαγορευτικό για μας. Ο κ. Ιβάν Σαββίδης μας αγκάλιασε, μας έβαλε μέσα στην οικογένειά του και η κουβέντα που είπε ήταν: “Πάμε να σηκώσουμε το παιδί”», ανέφερε ο πατέρας του μικρού Γιαννάκη για το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αναλάβει όλα του τα έξοδα, προκειμένου να ταξιδέψει τον Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ και να υποβληθεί σε θεραπεία για να ξαναπερπατήσει.

«Αφού θα έρθω στη Θεσσαλονίκη, θα είναι το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου», συμπλήρωσε ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, ενώ για την καλύτερη στιγμή που έχει ζήσει στα γήπεδα πρόσθεσε:

«Το παιχνίδι που ξεχωρίζω είναι το 4-1 με τον Παναθηναϊκό. Ήταν η μόνη φορά που έκλαψα στο γήπεδο, γιατί είχαμε ένα ακόμα ματς και άμα το κερδίζαμε, θα παίρναμε την κούπα».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Παναγιώτα Βλαντή: «Υιοθέτησε» το κούρεμα που «κόβει» χρόνια και δίνει φρεσκάδα σε κάθε 55άρα

Φωτιά Ηλεία: Δύσκολη νύχτα – Τεράστιο το μέτωπο στην Πηνεία, καίγονται σπίτια

Νεκρός 36χρονος στην παραλία Κεραμωτής Καβάλας

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ