Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Γάλλος σκηνοθέτης «εξαφάνισε» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Η αντίδραση της ΕΡΤ

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν και το μεγάλο ραντεβού δε θα μπορούσε παρά να σημάνει την έναρξή του με μια εντυπωσιακή τελετή.
ολυμπιακοί-αγώνες-2024-ο-γάλλος-σκηνοθέτ-208649

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν και το μεγάλο ραντεβού δε θα μπορούσε παρά να σημάνει την έναρξή του με μια εντυπωσιακή τελετή. Οι αθλητές από τις συνολικά 206 χώρες που συμμετέχουν στην 33η Ολυμπιάδα πραγματοποίησαν μια διαφορετική παρέλαση, αυτή τη φορά πλέοντας στον Σηκουάνα. Παράλληλες καλλιτεχνικές δράσεις εμπλούτισαν το εντυπωσιακό πρόγραμμα με μόδα, χορό και μουσική.

Η ελληνική αποστολή, ως είθισται, ήταν η πρώτη που εισήλθε στην «πλωτή παρέλαση» με σημαιοφόρους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Ωστόσο, τα πλάνα που επέλεξε να δείξει ο Γάλλος σκηνοθέτης της διοργάνωσης «εξαφάνισαν» τον διακεκριμένο μπασκετμπολίστα της Εθνικής Ελλάδος, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες των social media.

Ολυμπιακοί αγώνες: Αντιδράσεις για τον Γάλλο σκηνοθέτη!

— iloveVouliagmeni (@IVouliagmeni) July 26, 2024

Λίγα λεπτά μετά την είσοδο της ελληνικής αποστολής και έχοντας αντιληφθεί το σκηνοθετικό «λάθος», η ΕΡΤ πρόβαλε δικά της πλάνα από το γαλανόλευκο πλοιάριο, όπου φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη να κρατούν την ελληνική σημαία.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: «Κοκτέιλ» με μελτέμια και ζέστη προβλέπει ο Κολυδάς – Που θα έχει 39αρια το Σαββατοκύριακο

Αεροπορική εταιρεία προσέλαβε συνοδό εδάφους με σύνδρομο Down και καταχειροκροτήθηκε

Νέοι έρωτες και μόνο καλά νέα: Αυτά τα 4 ζώδια θα περάσουν τέλεια το τελευταίο γουηκέντ του Ιουλίου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ