Ο Γιαννάκης του ΠΑΟΚ επέστρεψε νικητής στη Θεσσαλονίκη: «Είμαι έτοιμος να εκτελέσω πέναλτι στην Τούμπα»

O μικρός Γιάννης του ΠΑΟΚ επέστρεψε νικητής πίσω στην Ελλάδα και την αγαπημένη του πόλη, την Θεσσαλονίκη - Η πρώτη δήλωση
ο-γιαννάκης-του-παοκ-επέστρεψε-νικητή-223457

Οι πρώτες δηλώσεις του μικρού Γιάννη του ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης και η οικογένεια του επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση κι από αύριο κιόλας ξεκινά ένας νέος μεγάλος αγώνας προκειμένου να σταθεί ξανά στα πόδια του

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης και η οικογένεια του μετά από έναν περίπου μήνα παραμονής σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, πήραν τον δρόμο της επιστροφής και το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10) έφτασαν στην Θεσσαλονίκη.

Όπως είναι γνωστό, χάρη στις ενέργειες και την στήριξη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, ο μικρός φίλος του «Δικεφάλου» μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και ολοκλήρωσε και ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των φυσιοθεραπειών στο «Saint Louis Children’s Hospital» στo Μιζούρι των ΗΠΑ.

Ο Γιάννης μαζί με τον πατέρα του «προσγειώθηκαν» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», εκεί όπου τους υποδέχθηκαν φίλοι και συγγενείς. Μάλιστα, όπως αναφέρει το «theopinion.gr» απευθυνόμενος προς τους φίλους και συγγενείς του είπε: «Είμαι ευτυχισμένος, δυνατός και έτοιμος να εκτελέσω πέναλτι στην Τούμπα!»

ΠΑΟΚ: Η πληθώρα των σκόρερ συνεχίζεται!

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Stoiximan Super League, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς μετά από 7 αγωνιστικές! Αντίθετα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στο League Phase του Europa League, μετρώντας δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Δικέφαλος βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα από πολλά διαφορετικά πρόσωπα. Στα 15 επίσημα παιχνίδια, έως τώρα, για τη σεζόν 2024/25, ο ΠΑΟΚ μετρά ήδη 14 διαφορετικούς σκόρερ και ένα αυτογκόλ για 29 τέρματα!

Συγκεκριμένα, οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (3), Γουίλιαμ Τρόοστ – Εκόνγκ, Τόμας Μουργκ (2), Τάισον Φρέντα (4), Ράχμαν Μπάμπα (2), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (2), Στέφαν Σβαμπ (4), Μαγκομέντ Οζντόεφ (2), Γιάννης Κωνσταντέλιας (2), Γιόαν Σάστρε, Ταρίκ Τισουντάλι, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Μαντί Καμαρά (2) και Φέντορ Τσάλοφ έχουν βρει δίχτυα για τον ΠΑΟΚ ενώ υπάρχει και το υπέρ αυτογκόλ του Κλίρι, στο παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Ο Θεός βλέπει: Μη το θεωρείς ασήμαντο, μη λησμονείς – Να το ανάβεις το καντηλάκι στο σπιτικό σου

Συναυλία για τα Τέμπη: Δόθηκε το «πράσινο φως» για τη ζωντανή μετάδοση

«Ανάδρομος Δίας» μέχρι τις 4 Φλεβάρη 2025: Σε ποια ζώδια φέρνει μεγάλες αλλαγές

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ