Μπράβο, τεράστιε: Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης έκανε μια ιστορική εμφάνιση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.
μπράβο-τεράστιε-ο-γρηγόρης-πολυχρονί-216106

Ο σπουδαίος αθλητής, Γρηγόρης Πολυχρονίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα μπότσια στο ατομικό BC3 και έφτασε συνολικά τα 7 σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε στο 4-4 για να πάει ο αγώνας στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Πολυχρονίδης με τη στήριξη της ramp operator Κατερίνας Πατρώνη ακολούθησε τρομερή τακτική για να πάρει τη νίκη με δύο μόνο βολές.

Γρηγόρης Πολυχρονίδης: Λίγα λόγια για τον σπουδαίο αθλητή

Από το 2008 ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης βρίσκεται μόνιμα στο βάθρο των Παραολυμπιακών Αγώνων. Ξεκίνησε το 2008 στο Πεκίνο κερδίζοντας το πρώτο του ατομικό που ήταν αργυρό και συνέχισε στο 2012 στο Λονδίνο όπου ήταν χρυσός Παραολυμπιονίκης στα μεικτά ζευγάρια.

Το 2016 ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης επέστρεψε από το Ρίο με ένα αργυρό στο ατομικό και ένα χάλκινο στα ζευγάρια, ενώ με τον ίδιο συνδυασμό μεταλλίων επέστρεψε στην Ελλάδα και από το Τόκιο το 2021. Σημειώνεται, πώς αυτό αποτελεί το 5ο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή στους φετινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες.

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ