Μόνο περηφάνια για την Εμμανουέλα Κατζουράκη: Από τα Τέμπη στο Παρίσι – 5η καλύτερη στον κόσμο στη σκοποβολή

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη, η σκοπεύτρια που επέζησε από την τραγωδία των Τεμπών, κατέκτησε την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
μόνο-περηφάνια-για-την-εμμανουέλα-κατ-210379

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη, η σκοπεύτρια που επέζησε από την τραγωδία των Τεμπών, κατέκτησε την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Μια συγκλονιστική ιστορία για την δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος και την αφοσίωση στον στόχο. Η Ελληνίδα αθλήτρια, παρά το σοκ που βίωσε, κατάφερε να σταθεί στο βάθρο και να κάνει υπερήφανη την Ελλάδα.

Από την τραγωδία στην κορυφή του βάθρου. Η Εμμανουέλα Κατζουράκη, η σκοπεύτρια που βρέθηκε στο επίκεντρο της τραγωδίας των Τεμπών, έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με την 5η θέση στον τελικό του σκιτ, η Κατζουράκη απέδειξε ότι η δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος μπορεί να ξεπεράσει κάθε αντίξοο.

Η Ελληνίδα σκοπεύτρια Εμμανουέλα Κατζουράκη έκανε την Ελλάδα περήφανη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Με μια εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του σκιτ, η Κατζουράκη κατέκτησε την 5η θέση, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο της ελληνικής σκοποβολής.

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη, η σκοπεύτρια που επέζησε από την τραγωδία των Τεμπών, έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, κατακτώντας την 5η θέση στον τελικό του σκιτ. Η Ελληνίδα αθλήτρια, με την αφοσίωση και την επιμονή της, έδειξε στον κόσμο ότι το ανθρώπινο πνεύμα μπορεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία. Η ιστορία της Κατζουράκη είναι μια ιστορία επιμονής, δύναμης και ελπίδας.

Σκοποβολή (Γ) | Σπουδαία Εμμανουέλα Κατζουράκη, κατέκτησε την 5η θέση στον τελικό του σκιτ

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη ολοκλήρωσε τη σπουδαία της παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, κατακτώντας την πέμπτη θέση στον τελικό του σκιτ στο Σατωρού.

Γ. Σαλαβαντάκης: «Η Εμμανουέλα είναι άλλο ένα παιδί που έζησε την τραγωδία»

Εμμανουέλα Κατζουράκη: Μετά το σοκ σε αγώνες η πρωταθλήτρια σκοποβολής

Ο Γιώργος Σαλαβαντάκης προπονητής της πρωταθλήτριας στη σκοποβολή Εμμανουέλας Κατζουράκη, μίλησε στην ΕΡΤ και την Ευγενία Γήτα για τη σοκαριστική εμπειρία της αθλήτριάς του που επέβαινε στο μοιραίο Intercity.

Παρόλο το τραγικό της βίωμα, επέλεξε να συμμετάσχει σε αγώνες που διεξάγονται στην Ντόχα και ο προπονητής της τονίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Εμμανουέλα Κατζουράκη:

«Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της η Εμμανουέλα Κατζουράκη. Επέλεξε να αγωνιστεί και όχι να καθίσει σπίτι της. Της είπα ότι δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Να κάνει ό,τι νιώθει εκείνη καλύτερο. Δεν μιλάει καθόλου. Επέλεξε να μείνει σιωπηλή. Δεν μπορούμε να την πιέσουμε. Είναι αδύνατο να γίνονται σήμερα αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα. Ο αθλητισμός πάντα μας βγάζει μπροστά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Έλληνας προπονητής.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Ασημένια η Χανιώτισσα Εμμανουέλα Κατζουράκη: Επιστροφή στις επιτυχίες λίγους μήνες μετά τον εφιάλτη στα Τέμπη

Τραγωδία στα Τέμπη: Η παράκληση της πρωταθλήτριας Κατζουράκη που ήταν στο μοιραίο τρένο και τραυματίστηκε

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής: «Χρυσός» ο Μάκης Μίτας – Η σπουδαιότερη εμφάνιση των Ελλήνων αθλητών με 4 μετάλλια

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ