Μόνο περηφάνια: Αντετοκούνμπο και Στεφανίδη οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Κατερίνα Στεφανίδη είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.
μόνο-περηφάνια-αντετοκούνμπο-και-στε-205293

Οριστικοποιήθηκε η απόφαση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Κατερίνα Στεφανίδη να είναι οι σημαιοφόροι της χώρας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή έναρξης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν το μεγάλο φαβορί για να είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, εφόσον η εθνική μπάσκετ κατάφερνε να πάρει το εισιτήριο για το Παρίσι.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θριάμβευσε στο προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ και ο Έλληνας σούπερ σταρ θα σηκώσει την ελληνική σημαία.

Στη βάρκα της Ελλάδας που θα εμφανιστεί πρώτη από όλες στο Σηκουάνα τη βραδιά (26η Ιουλίου) της τελετής έναρξης τη σημαία θα τη σηκώνουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Κατερίνα Στεφανίδη. Αμέσως μετά το τέλος της, ο Γιάννης θα φύγει οδικώς για το Λιλ (1,5 ώρα δρόμος) όπου διεξάγεται ο όμιλος της Εθνικής.

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας και η κορυφαία αθλήτρια του επί κοντώ θα πάρουν τη σκυτάλη από τον Λευτέρη Πετρούνια και την Άννα Κορακάκη, οι οποίοι ήταν οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η μεγάλη επιστροφή 7 χρόνια μετά το ατύχημα – Η κατάσταση της υγείας του

Αθηνά Οικονομάκου: To αποκαλυπτικό σχόλιο του Μπρούνο Τσερέλα κάτω από ανάρτησή της

Ένα βήμα πριν τη λειψυδρία η Αττική: Στερεύει το νερό μέρα με τη μέρα, αδειάζουν οι ταμιευτήρες

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ