ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Μας έκανε περήφανους: Χρυσό μετάλλιο η Ελισάβετ Τελτσίδου στο Γκραν Σλαμ τζούντο του Καζακστάν

Έλενα Θάνου
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 30δ.

Μία ακόμη επιτυχία έβαλε στο βιογραφικό της η πρωταθλήτρια του τζούντο, Ελισάβετ Τελτσίδου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazetta.

Η Ελισάβετ Τελτσίδου πήγε στο Καζακστάν για το Γκραν Σλαμ του τζούντο με στόχο ένα μετάλλιο και τελικά κατέκτησε το χρυσό, το οποίο είναι το τρίτο της σε τέτοια διοργάνωση, επικρατώντας της Βεν Ντίγικε από την Ολλανδία στον τελικό.

Φοβερή εμφάνιση έκανε η Ελισάβετ Τελτσίδου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Γκραν Σλαμ τζούντο του Καζακστάν στην κατηγορία των -70 κιλών.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία είναι στο Νο5 της Ολυμπιακής κατάταξης και στο Νο9 του παγκόσμιου ranking, ήταν ένα από τα φαβορί στην κατηγορία των -70 κιλών και επιβεβαίωσε τις προβλέψεις με πανηγυρικό τρόπο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδωσε μία πολύ καλή μάχη στον τελικό, απέναντι στην Ολλανδέζα Βεν Ντίγικε και κέρδισε ένα ακόμη μετάλλιο και συγκεκριμένα το τρίτο χρυσό της σε τουρνουά Γκραν Σλαμ.

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό με αντίπαλο την Βεν Ντίγικε από την Ολλανδία, η Τελτσίδου κατέκτησε το τρίτο χρυσό μετάλλιο σε Γκραν Σλαμ και συνεχίζει, στα 27 της χρόνια, με στόχο κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον.

Η 27χρονη τζουντόκα, που βρίσκεται στο Νο5 της Ολυμπιακής κατάταξης και το Νο9 του παγκόσμιου ranking, επιβεβαίωσε την πολύ καλή της κατάσταση για ακόμη μία φορά και τώρα θα ανέβει ξανά στο πρώτο σκαλί του βάθρου και θα περάσει γύρω από τον λαιμό της ακόμη ένα χρυσό.

Χρυσή η Ελισάβετ Τελτσίδου

Η Ελισάβετ Τελτσίδου επί τω έργω

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ