Δώρα Γκουντούρα: Ο σύντροφός της είναι πρώην παίκτης Survivor

Η Δώρα Γκουντούρα που αποκλείστηκε άδικα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είναι σύντροφος πρώην παίκτη Survivor
δώρα-γκουντούρα-ο-σύντροφός-της-είναι-209303

Η Ελληνίδα αθλήτρια Δώρα Γκουντούρα ηττήθηκε στη ξιφασκία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 από Γαλλίδα αντίπαλο. Πιστεύει ότι η κρίση ήταν άδικη και ότι οι επευφημίες του γαλλικού πλήθους επηρέασαν τον διαιτητή.

Αποκλειστικό – Γκουντούρα: «Ένιωσα αδικημένη και αβοήθητη – Εγώ παίζω τίμια»

Η Δώρα Γκουντούρα μετά την ήττα της μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Summer’s Cool για τα συναισθήματά της για τον αποκλεισμό και για την αδικία που ένιωσε απέναντί της από μεριά του διαιτητή.

«Ένιωσα αδικημένη και αβοήθητη. Γνωρίζω ότι δεν θα αλλάξει κάτι. Θα γίνει και ένσταση. Η ιστορία έχει γράψει και δεν ξεγράφει. Είμαι η 5η ολυμπιονίκης που διαμαρτύρεται και η κοπέλα έχει πάρει το χρυσό. Δεν ξέρω αν ήταν η εθνικότητά της. Το στάδιο έβραζε και μπορεί να άγχωσε τον διαιτητή ή αν ήταν λάθη εσκεμμένα. Εγώ προπονούμαι. Παίζω τίμια. Το παιχνίδι το δικό μου είναι βασισμένο στο fair play».

Ο φίλος της Γκουντούρα, Χάρης Γιακουμάτος, ο οποίος βρέθηκε στο παρελθόν στο ριάλιτι «Survivor», ήταν εκεί για να τη στηρίξει. Είπε ότι ο κόσμος ήταν θορυβώδης και ασεβής και ότι ο διαιτητής φαινόταν να δέχεται πίεση. Ο Χάρης Γιακουμάτος είπε επίσης ότι η Δώρα Γκουντούρα είναι μεγάλη αθλήτρια και ότι ο χαρακτήρας της είναι πιο σημαντικός από το να κατακτήσει ένα μετάλλιο.

Σύντροφος Γκουντούρα: «Το μετάλλιο της Δώρας είναι όσα είπε μετά τον αποκλεισμό της»

Ο Χάρης Γιακουμάτος μιλάει για τον αποκλεισμό της συντρόφου του, Δώρα Γκουντούρα και αποκαλύπτει πώς έζησε ο ίδιος την στιγμή του αγώνα της, τον οποίον παρακολουθούσε από το στάδιο στο Παρίσι.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Μόνο περηφάνια για την Ελληνίδα αθλήτρια: «Χρυσή» η ξιφομάχος Δώρα Γκουντούρα στο Γκραν Πρι σπάθης γυναικών

Στην κορυφή η Γκουντούρα: Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Γκραν Πρι σπάθης γυναικών στη Σεούλ

Ολυμπιακοί Αγώνες: 20 χρόνια μετά, η τελετή έναρξης της Αθήνας 2004 παραμένει αξεπέραστη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ