Δάκρυσε ο γίγαντας του μπάσκετ: Κλάμα χαράς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την πρόκριση της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς

Δάκρυα έχυσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την πρόκριση της ομάδας μπάσκετ της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς του Παρισιού.
δάκρυσε-ο-γίγαντας-του-μπάσκετ-κλάμα-χ-205012

Ο γίγαντας του μπάσκετ Γιάννης Αντετοκούνμπο έχυσε δάκρυα χαράς, όπως αποδεικνύει βίντεο από την στιγμή εκείνη, μετά την ανεπανάληπτη πρόκριση της ελληνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μία ιστορική νίκη πέτυχε η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ καθώς επικράτησε της Κροατίας με 80-69 στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του Πειραιά που έγινε στο ΣΕΦ και ως εκ τούτου πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού που θα ξεκινήσουν σε μερικές εβδομάδες.

Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά μετά από 16 χρόνια που η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξέσπασε σε λυγμούς μετά από τη λήξη του μεγάλου τελικού.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του – Οι καλεσμένοι, το μενού & το κόστος

Ο Greek Freak ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Εθνικής ομάδας στην προσπάθεια της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο ίδιος κάθισε για μερικά δευτερόλεπτα κάτω από τη μπασκέτα για να συνειδητοποιήσει την ιστορική στιγμή.

Δείτε το βίντεο:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Φαβορί για σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως σημαιοφόρο είναι πολύ πιθανό να μπει η Ελλάδα (πρώτη) στους Ολυμπιακούς Αγώνες (26/7-11/8) στο Παρίσι.

Μπορεί τα μέλη της Εθνικής Ομάδας να συμπλήρωσαν τελευταία την αποστολή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ένας διεθνής, όμως, είναι πολύ πιθανό να ΤΟ πρόσωπο της ελληνικής αποστολής. Ο λόγος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο “Greek Freak” είναι φαβορί για τη θέση του σημαιοφόρου της Ελλάδας στην τελετή έναρξης (26/7).

Το βεβαρημένο πρόγραμμα ανάγκασε τον άλτη μήκους Μίλτο Τεντόγλου να αρνηθεί ευγενικά την πρόταση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κι ο “Giannis” έγινε αυτομάτως ο επικρατέστερος μετά από την πρόκριση της “επίσημης αγαπημένης” για πρώτη φορά από το 2008.

Είτε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είτε κάποιος άλλος, η Κατερίνα Στεφανίδη είναι πολύ πιθανό να είναι κι αυτή εκεί μαζί, αφού κάθε χώρα έχει πια το δικαίωμα να έχει έναν άνδρα και μία γυναίκα σημαιοφόρο.

 

 

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Ανείπωτος θρήνος: Νεκρός ο 20χρονος Γιάννης Μπούρας από το Γαρδίκι Τρικάλων

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Μαζί για χάρη του γιου τους, Γιάννη

Τραγωδία στην Ιταλία: 41χρονη σκοτώθηκε μπροστά στα 2 παιδιά της πέφτοντας από τελεφερίκ

 

 

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ