ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Απόστολος Χρήστου: Έκλαψε από χαρά στην απονομή του μεταλλίου – «Είναι μία λύτρωση για μένα»

Γεωργία Κεφάλα
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 14δ.

Ο Απόστολος Χρήστου κατάφερε μια μεγάλη νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αφού κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο και έκανε περήφανη όλη την χώρα.

Απόστολος Χρήστου: Οι δηλώσεις του Ολυμπιονίκη

“Το μετάλλιο αυτό είναι μία λύτρωση για μένα και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είναι μία επιτυχία που ποτέ δεν την είχα φανταστεί, αν και την είχα θέσει σαν στόχο. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα”, είπε λίγα λεπτά μετά τον θρίαμβο του ο Απόστολος Χρήστου στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) και συνέχισε:

“Σήμερα ήταν μία κούρσα που ήξερα ότι μπορώ να διεκδικήσω μετάλλιο. Ήταν μεγάλα ονόματα, αλλά ήταν ευνοϊκό για εμένα το… πεδίο μάχης. Κολύμπησα πάρα πολύ γρήγορα και ο χρόνος μου ήταν πάρα πολύ καλός. Ήταν τακτική να πάω δυνατά από την αρχή. Ήθελα να περάσω γρήγορα, ούτως ώστε μετά να κρατηθώ και να μην προλάβουν να με περάσουν πολλοί. Τελικά μόνο ο Ούγγρος με πέρασε που είναι πάρα πολύ καλός. Στο τέλος το έχασα λόγω κούρασης”.

“Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Αν μου έλεγαν ότι θα πάρω μετάλλιο στα 200μ. δεν θα το πίστευα, αλλά να που κάποια πράγματα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις” τόνισε.

“Το μετάλλιο σβήνει κάθε άσχημη στιγμή που είχα μέχρι σήμερα. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου και κυρίως στον αδερφό μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια” κατέληξε ο Απόστολος Χρήστου.



Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

ΗΠΑ: Άφησε την δύο ετών κόρη του στο αυτοκίνητο με 42 βαθμούς κι έπαιζε playstation – Το παιδί κατέληξε

Ώρες αγωνίας για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: Έχασε τον γάτο του – Μεγάλη αμοιβή σε όποιον τον βρει

Καιρός: Μαρουσάκης – Χωρίς καύσωνα το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ