STORIES ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Τύχη ή σύστημα: «Πρωταθλητής» της λοταρίας μοιράζεται το μυστικό της επιτυχίας του

Christos Chatzis
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 4λ. 8δ.

Πολλοί άνθρωποι σίγουρα πιστεύουν πως το να κερδίσει κάποιος το λαχείο σημαίνει ότι αυτόματα θα λυθούν και όλα τα άγχη που έχουν να κάνουν με οικονομικές του υποχρεώσεις. Επομένως είναι λογικό ότι το να ακολουθήσετε τις προτάσεις ενός κατ’ επανάληψη τροπαιούχου της λοταρίας ίσως είναι κάτι πολύ βοηθητικό για εσάς.

Η ζωή μπορεί να σας φέρει μπροστά σε πολλά προβλήματα και ενώ είναι ωραίο και καλό να ονειροπολείτε, θα πρέπει πραγματικά να χτυπήσετε το τζάκποτ για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα – και αυτό είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις.

Σύμφωνα με τη Unilad ένας άνθρωπος που έχει κερδίσει το λόττο επτά φορές έχει αναλύσει μερικές από τις δικές του συμβουλές. Ο Richard Lustig μοιράστηκε τις συμβουλές του για το πώς να αυξήσετε τις πιθανότητές σας στις κληρώσεις του λόττο.

Ο άντρας, από το Ορλάντο της Φλόριντα, έχει σαρώσει μεγάλα βραβεία σε επτά κρατικά χρηματοδοτούμενα παιχνίδια λοταρίας από το 1993 έως το 2010, με τα κέρδη του να ξεπερνούν συνολικά το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Ο ίδιος δήλωσε: «Το μόνο που έχω να κάνω είναι να κερδίσω το μεγαλύτερο ποσό που έχω κερδίσει ποτέ: «Τα τρία πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε ένα παιχνίδι λοταρίας είναι να διαλέγετε τους δικούς σας αριθμούς και να επιμένετε σε αυτούς κάθε φορά, να ορίσετε έναν προϋπολογισμό και να μην ξοδεύετε ποτέ χρήματα για το ενοίκιο ή το παντοπωλείο για να παίξετε ένα παιχνίδι λοταρίας».

Είναι όμως οι συμβουλές του Richard πραγματικά χρήσιμες; Λοιπόν, η πρώτη του συμβουλή είναι να διαλέγετε τους αριθμούς σας και να τους ακολουθείτε κάθε φορά, είτε πρόκειται για γενέθλια είτε για τυχερό αριθμό. Το πρόβλημα είναι ότι οι αριθμοί της λοταρίας επιλέγονται εντελώς τυχαία, πράγμα που σημαίνει ότι κανένας συνδυασμός δεν πρόκειται να αυξήσει τις πιθανότητές σας σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με το Forbes.

Λοταρία: Oρίστε έναν προϋπολογισμό

Η δεύτερη συμβουλή του Richard είναι απλή: Ορίστε έναν προϋπολογισμό.

Αυτή είναι σίγουρα μια καλή συμβουλή. Δεν έχει νόημα να κερδίσετε 10.000 δολάρια αν έχετε ήδη ξοδέψει 20.000 δολάρια σε λαχεία.

Και η τρίτη συμβουλή του Ρίτσαρντ; Είναι ένα είδος επέκτασης του αριθμού δύο. Λέει να μην ξοδεύετε ποτέ χρήματα για το ενοίκιο ή το παντοπωλείο προκειμένου να παίξετε το λαχείο.

Υπάρχει όμως ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε φαινομενικά να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε, και αυτός είναι να συμμετάσχετε σε μια ομάδα λοταρίας.

Υπάρχει το αντάλλαγμα ότι θα πρέπει να μοιραστείτε τα κέρδη που θα πάρει κάποιος από την ομάδα, αλλά οι πιθανότητές σας να τσουβαλιάσετε ένα βραβείο αυξάνονται.

Με βάση τις συμβουλές του Richard, το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε εδώ είναι να παίζετε με υπευθυνότητα.

 

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Αφροδίτη Σκαφίδα: Η εξομολόγηση για την πρόωρη γέννηση της κόρης της

Κατάθεση ψυχής από την Δέσποινα Βανδή: «Την περιπέτεια υγείας του Βασίλη τη βίωσα ως ευλογία» – Τι είπε για τον γάμο

Όλοι στο πλευρό του: Κύμα αλληλεγγύης στον Λάκη Γαβαλά μετά την ερώτηση από τους Μοναχούς αν είναι άντρας ή γυναίκα

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ