Τουρίστρια πλήρωσε 200 ευρώ για αστακό σε εστιατόριο και τον άφησε ελεύθερο στην θάλασσα

Μια τουρίστρια σε ένα εστιατόριο της Σαρδηνίας παρήγγειλε έναν αστακό. Με την διαφορά ότι ζήτησε να της παραδοθεί στο τραπέζι της ζωντανός!
τουρίστρια-πλήρωσε-200-ευρώ-για-αστακό-σ-209786

Μια τουρίστρια σε ένα πολυτελές εστιατόριο της Σαρδηνίας παρήγγειλε έναν αστακό αξίας 200 ευρώ, αλλά ζήτησε να της παραδοθεί ζωντανός στο τραπέζι της.

Οι αστακοί στο εστιατόριο Gente di Mare στις ακτές της Σαρδηνίας σερβίρονται συνήθως με σπαγγέτι ή “alla Catalana”, το οποίο περιλαμβάνει το βράσιμο των αστακών και στη συνέχεια το γαρνίρισμά τους με μια σάλτσα που αποτελείται από ντομάτες, κρεμμύδια, χυμό λεμονιού, μαύρο πιπέρι και αλάτι.

Τον χάιδεψε και του είπε λίγα λόγια πριν τον απελευθερώσει.

Τουρίστρια αγόρασε αστακό σε εστιατόριο και τον άφησε ελεύθερο στην θάλασσα

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, η Ελβετίδα τουρίστρια είδε τον αστακό σε μια δεξαμενή γεμάτη νερό στην είσοδο του εστιατορίου και πλήρωσε 200 ευρώ (172 λίρες) για να τον ελευθερώσει. Της έφεραν τον αστακό μέσα σε ένα κουβά με νερό, βγήκε έξω στην αποβάθρα με τον σύζυγό της και τράβηξε απαλά τον αστακό έξω από το δοχείο. Στη συνέχεια φάνηκε να τον χαϊδεύει και να του λέει λίγα λόγια πριν τον ρίξει στα νερά του Golfo Aranci, ενός κόλπου στα βόρεια της Σαρδηνίας. Ο αστακός με το που βρέθηκε στο νερό κατευθύνθηκε, όσο πιο γρήγορα μπορούσε!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Boho αισθητική, πολλά φυτά και ξύλινα έπιπλα: To σπίτι της Νατάσας Μποφίλιου είναι ονειρικό

«Θέλουν να μας τρελάνουν»: Η μητέρα της 21χρονης Κλαούντια ξεσπά για την αποφυλάκιση του σταθμάρχη

Έκτακτο: Έρχεται διήμερο «τρικυμία»: Πότε αλλάζει ραγδαία το σκηνικό, το φαινόμενο που «βλέπουν» οι μετεωρολόγοι

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ