STORIES ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Τον έκανε «τσακωτό» μέσα από το Google Street View: Έπιασε τον σύντροφό της να την απατά με την καλύτερή της φίλη

Έλενα Θάνου
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 38δ.

Μία γυναίκα από τη Βραζιλία, ονόματι Juliana Lima πιάνει επ’ αυτοφώρω τον σύντροφο της να την απατά, με την καλύτερη της φίλη.

Viral στην πλατφόρμα του TikTok γίνεται το βίντεο της Juliana από την πολιτεία Ceará όπου εντοπίζει το αγόρι της με μία άλλη γυναίκα, χρησιμοποιώντας το Google Street View. Μέχρι στιγμής, έχει συγκεντρώσει πάνω από εννέα εκατομμύρια προβολές.

Η Juliana Lima λοιπόν, μπήκε τυχαία στο Google Street View, καθώς είδε ένα αυτοκίνητο να περνά έξω από το σπίτι της. Ήταν λοιπόν περίεργη ως προς την διαδρομή που ακολούθησε το όχημα και έτσι αποφάσισε να το ερευνήσει με τη βοήθεια του διαδικτύου.

Κάποια στιγμή, εκεί που χάζευε την διαδρομή του αυτοκινήτου, το μάτι της έπεσε πάνω σε μία μοτοσυκλέτα που αναγνώρισε πως ήταν του αγοριού της. Όμως δεν ήταν μόνος του, είχε γυναικεία συντροφιά. Οπότε αποφάσισε να τους παρακολουθήσει.

Συγκεκριμένα, η Βραζιλιάνα δήλωσε:

«Το άτομο στο πίσω μέρος (σ.σ. της μοτοσικλέτας) δεν μου έμοιαζε και έτσι τους ακολούθησα».

Σε κάποια στιγμή όμως, τους χάνει από το οπτικό της πεδίο. Οπότε, αναγκάζεται να περιηγηθεί σε μια σειρά από παράδρομους για να τους βρει. Αναγνώρισε μετά από λίγο έναν παράδρομο που ο σύντροφος της χρησιμοποιούσε τις περισσότερες φορές που έβγαιναν μαζί.

«Κατέβηκε έναν δρόμο όπου συνήθιζε να με πηγαίνει. Πάντα επισκεπτόμασταν αυτήν τη μικρή πλατεία. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι απλά ήμουν παρανοϊκή και ότι δεν θα μπορούσε να είναι αυτός» δηλώνει η γυναίκα.

Το viral βίντεο, ολοκληρώνεται με έναν άνδρα στην αγκαλιά μίας γυναίκας, στην εν λόγω πλατεία. Η Juliana Lima, δήλωσε πως αυτός ο άνδρας είναι ο σύντροφος της, και η γυναίκα είναι η καλύτερη της φίλη.

«Αλλά ήταν ο φίλος μου και η καλύτερή μου φίλη. Είμαι συντετριμμένη».

Οι τηλεθεατές έμειναν άναυδοι από την ιστορία, καθώς και από την αστυνομική δουλειά που μπορεί να γίνει με τη βοήθεια του Street View.

@julianalima.julie #chifre #traicao #googlemaps #foryou ♬ Classic classic Mozart Ainek.(898018) – Toshihiro Iwaki

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ