STORIES ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Τα πιο όμορφα νέα: Μπήκε στο πανεπιστήμιο στα 80 της και παίρνει πτυχίο

Νίκος Αντωνόπουλος
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 8δ.

Η κυρία Χρυσάνθη Αγουρίδου πέρασε στην Θεολογική σχολή στα 80 της χρόνια και μετά από τέσσερα χρόνια παίρνει το πτυχίο της.

Χρυσάνθη Αγουρίδου: Τι δήλωσε η πτυχιούχος της Θεολογικής σχολής

«Το όνειρό μου ήταν να σπουδάσω. Όμως λόγω φτώχιας και ορφάνιας δεν τα κατάφερα. Τώρα τα κατάφερα και βρήκα τόση ζεστασιά και συμπαράσταση από τους καθηγητές μου και τους συμφοιτητές μου που τώρα θέλω να συνεχίσω». Και συνέχισε: «Κάποιο παιδί που παράτησε το Πανεπιστήμιο μου είπε τώρα που σας βλέπω, παίρνω θάρρος και θα συνεχίσω. Όλα αυτά τα παιδιά που τα κατηγορούν για βία και παραβατικές συμπεριφορές -για τα οποία φταίμε πολύ εμείς- θέλω να τους δίνω έμπνευση να συνεχίζουν».

Και όσο για το μετά, ασφαλώς έχει και συνέχεια:«Έχω χαρμολύπη τώρα που φεύγω.Έχω δυο κόρες που έχουν σπουδάσει και τα εγγόνια μου το ίδιο. Και όλοι έπαιρναν πτυχία και σπούδαζαν. Και να πήρα και εγώ. Ο μικρός εγγονός που είναι στην ΑΣΟΕ με βοήθησε. Αν δεν ήταν αυτός δεν θα σπούδαζα. Είναι ο εγγονός που σπούδασε τη γιαγιά. Όταν μου έφεραν το λάπτοπ δεν ήξερα τι είναι όλα αυτά. Για 4 χρόνια το παιδί καθόταν δίπλα μου, ο εγγονός μου, ο Σταμάτης Σαριάνος. Τώρα αν όλα είναι καλά θα κάνω μεταπτυχιακό. Μου αρέσει πολύ το Βυζάντιο και μήπως εκεί, επικεντρωθεί το μεταπτυχιακό μου».



Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ξέσπασε σε κλάματα η Ιωάννα Τούνη: Δεν την άφησαν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο

Έκδοση νέας ταυτότητας: Ανοιχτή η νέα πλατφόρμα για τον προγραμματισμό ραντεβού

Καιρός – Αρναούτογλου: Δεν έχει τελειωμό η ζέστη – Για «διαδοχικά ζεστά κύματα» μιλάει ο Τσατραφύλλιας

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ