STORIES ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Συγκίνηση: Ένα αγοράκι που δεχόταν μπούλινγκ υιοθέτησε γάτα με την ίδια σπάνια πάθηση

Αλεξάνδρα Πατακιά
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 3λ. 34δ.

Ένα 7χρονο αγόρι που δεχόταν μπούλινγκ για την εμφάνισή του υιοθέτησε μια γάτα με την ίδια σπάνια πάθηση των ματιών και σχιστίες χείλους.

Ο Madden Humphreys, από την Οκλαχόμα, γεννήθηκε με αμφίπλευρη σχιστία χείλους και ουρανίσκου, καθώς και με διαφορετικό χρωματισμό ματιών, γνωστό ως ετεροχρωμία της ίριδας. Η υιοθέτηση της γάτας με τις ίδιες ιδιαιτερότητες έφερε στον Madden ψυχική ενδυνάμωση και βοήθησε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε λόγω του μπούλινγκ, δείχνοντας τη δύναμη της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τα ζώα.

Εντόπισαν την γάτα σε μια ομάδα του Facebook

Η μητέρα του, Chriatina Humphreys, έμαθε για μια γάτα ονόματι Valentine που είχε τις ίδιες παθήσεις εκ γενετής. Όταν εντόπισε την ομοιότητα της γάτας με τον Madden σε μια ομάδα του Facebook για μητέρες παιδιών με σχιστίες χείλους, ήξερε ότι η οικογένεια της έπρεπε να τον υιοθετήσει.

Με τη βοήθεια κάποιων φίλων, η οικογένεια οδήγησε από την Οκλαχόμα στη Μινεσότα για να συναντήσει τη γάτα. «Οδηγήσαμε από την Οκλαχόμα στη Μινεσότα, για να πάρουμε το γατάκι που ο Madden ονόμασε Moon», έγραψε η κ. Humphreys στο Facebook. «Αυτά τα όμορφα αγόρια γεννήθηκαν και τα δύο με σχισμένα χείλη και μάτια διαφορετικού χρώματος. Ξέραμε ότι ήταν γραφτό να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι», πρόσθεσε η μητέρα του Madden.

«Είναι θαύμα πώς ένα κατοικίδιο μπορεί να γιατρέψει την ψυχή ενός παιδιού»

Το Mending Spirits Animal Rescue, που διέσωσε τη δίχρονη αδέσποτη γάτα, ανέφερε στο Facebook: «Είμαστε τόσο ευγνώμονες που μπορούμε να προάγουμε τέτοιες συγκινητικές διασυνδέσεις».

Ο Madden είχε δημιουργήσει στο παρελθόν ένα βίντεο κατά του σχολικού εκφοβισμού, το οποίο έγινε viral, αφού δέχτηκε εκφοβισμό στο σχολικό λεωφορείο. Στο βίντεο, ο Madden λέει: «Μην είστε κακοί με άλλους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί. Έχουμε ήδη περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις. Δείξτε σε όλους καλοσύνη. Χάνεις πολλούς φοβερούς ανθρώπους αν είσαι κακοπροαίρετος. Αν κάποιος είναι κακός μαζί σου, να είσαι καλός μαζί του. Γιατί οι πιο “κακοί” άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο την αγάπη».

Ο Madden και η Moon έχουν πλέον λογαριασμό στο Instagram και καταγράφουν τις κοινές τους περιπέτειες. «Ο Moon βοηθά τον Madden να συνειδητοποιήσει ότι το να γεννιέσαι μοναδικός είναι κάτι απίστευτο, ότι είναι κάτι μαγικό”, δήλωσε η κ. Μάντεν. «Είναι θαύμα πώς ένα κατοικίδιο μπορεί να γιατρέψει την ψυχή ενός παιδιού».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Λίγοι τα γνωρίζουν: Αυτοί είναι 20 τρόποι για να κοιμηθείτε καλύτερα όταν έχει καύσωνα

«Ο άντρας μου θέλει να μου φορτώσει τη μάνα του στις διακοπές για να μην μείνει μόνη της, αλλά εγώ δεν την θέλω με τίποτα»

Καρυστιανού κατά Άδωνι: «Η χαμηλή ηθική και η αναξιοπρέπειά σας δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε τα Τέμπη και τον αγώνα μας»

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ