STORIES ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

«O άντρας μου βάζει πάνω από όλα το παιδί του από τον πρώτο του γάμο κι έχω κουραστεί. Τι να κάνω;»

Έλενα Θάνου
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 1λ. 58δ.

Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Βασιλική.

Η ιστορία της Βασιλικής: O άντρας μου βάζει πάνω από όλα το παιδί του από τον πρώτο του γάμο κι έχω κουραστεί

Είμαι εδώ και έναν χρόνο παντρεμένη με έναν άντρα, ο οποίος έχει μια 10χρονη κόρη απο προηγούμενο γάμο. Εμείς, πρόσφατα, αποκτήσαμε ένα δικό μας μωράκι.

Το πρόβλημά μου είναι ο χρόνος που μας αφιερώνει ο άντρας μου. Κάθε μέρα, σχεδόν, θα αφιερώσει όλο του το απόγευμα στην κόρη του, αμέσως μόλις γυρίσει από τη δουλειά. Εγώ του εξηγώ ότι πρέπει να βρει λίγο τις ισορροπίες και να περιορίσει τον χρόνο που της αφιερώνει. Πλέον εχει και άλλο παιδί, το οποίο τον χρειάζεται και εγώ δεν μπορώ να βαρύνομαι με όλες τις υποχρεώσεις. Μόλις γυρίσω και εγώ στη δουλειά, δηλαδή, τι θα γίνει; Θα αφήνουμε το μωρό μας σε νταντάδες για να πηγαίνει στο πρώτο του παιδί;

Επίσης, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα στο παιδί μας, αν δεν το κάνουμε και στην κόρη του. Παίρνω παιχνίδι στο δικό μας; Πρέπει να πάρουμε και στην κόρη του. Ανοίγω στο παιδί μας λογαριασμό τραπέζης; Πρέπει και στην κόρη του.

Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι εγώ δεν έχω οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στην κόρη του, έχει μάνα και πατέρα που δίνει διατροφή και με το παραπάνω. Δεν μπορώ εγώ να πιέζομαι οικονομικά (κάνω δυο δουλειές) ή να μην προσφέρω πράγματα στο παιδί μου αν δεν τα εχει και το άλλο παιδί.

Τι με συμβουλεύετε;

Βασιλική

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ