Καθαριότητα: Το δίλημμα μιας γυναίκας για το πατρικό του συζύγου της

Το ζευγάρι της ιστορίας βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα μεγάλο δίλημμα σχετικά με την καθαριότητα του πατρικού του συζύγου.
καθαριότητα-το-δίλημμα-μιας-γυναίκας-195664

Το θέμα της καθαριότητας είναι πολύ σημαντικό για τους περισσότερους. Μάλιστα συχνά αποτελεί και αφορμή διαμάχης. Πόσες φορές όταν ήμασταν μικροί ακούγαμε την μητέρα μας να φωνάζει να μαζέψουμε το δωμάτιο μας ή πόσες φορές έχουμε πει στον σύντροφο μας να μαζεύει τα ρούχα του;

Καθαριότητα: Το δίλημμα μιας γυναίκας

Η συγκεκριμένη γυναίκα δεν θέλει το παιδί που θα αποκτήσει με τον σύζυγό της σύντομα να πηγαίνει καν στο σπίτι της οικογένειάς του, καθώς υποστηρίζει ότι είναι τελείως “αηδιαστικό” και ακόμη και “επικίνδυνο”.

Αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες στο Reddit, η ανώνυμος χρήστης εξήγησε ότι όλα ξεκίνησαν όταν τα πεθερικά της έγιναν “wannabe κτηνοτρόφοι αυλής”, ζώντας σε ένα σπίτι με πολλά μικρά σκυλιά. Και πριν πείτε ότι αυτό ακούγεται σαν μια χαριτωμένη κατάσταση, η ίδια διευκρινίζει ότι δεν είναι καθόλου έτσι.

«Όλο το σπίτι βρωμάει»

«[Ο] άντρας μου μεγάλωσε σε σπίτι με πολλά μικρά σκυλιά που συνέχεια έκαναν την ανάγκη τους στο πάτωμα», έγραψε στην πλατφόρμα.

«Τον γνώρισα στο λύκειο και σοκαρίστηκα με την αηδιαστική κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι του όταν τον επισκεπτόμουν. Όλο το σπίτι βρωμούσε ούρα και περιττώματα. Ήξερε ότι ήταν αηδιαστικό, αλλά δεν είχε καταλάβει πλήρως πόσο περίεργο ήταν. Το δωμάτιό του ήταν πάντα καθαρό.

Παρόλο που τα πεθερικά μου έχουν σταματήσει την εκτροφή σκύλων, η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί και πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Παντού, εκτός από την κουζίνα υπάρχει ένα χοντρό στρώμα σκόνης, με μια καρέκλα συγκεκριμένα να έχει μαζέψει, φαινομενικά, “μισό εκατοστό” σκόνης».

Η χειρότερη τουαλέτα που έχει δει

Αυτό δεν είναι όμως, το χειρότερο. Ο άνδρας της ανακάλυψε και κάτι ακόμη, αδιανόητο: «Παντρευτήκαμε και μετακομίσαμε στην άλλη άκρη της χώρας λίγο μετά το λύκειο. Τους επισκεπτόμαστε μια φορά το χρόνο για μερικές ημέρες και μένουμε σε ξενοδοχείο. Στην πρόσφατη επίσκεψή μας, ο άνδρας μου δεν άντεξε, και πήγε να κάνει την ανάγκη του. Φεύγοντας, μού είπε ότι δεν έχει μπει σε χειρότερο μπάνιο. Η βρώμα στον νιπτήρα ήταν απίστευτη, η τουαλέτα ήταν γεμάτη ακαθαρσίες, το ίδιο και το ντουζ. Όπως είπε ο ίδιος, έμοιαζε με δημόσια τουαλέτα».

Καθαριότητα: Η γυναίκα δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση

Πλέον, η χρήστης του Reddit, είναι τελείως μπερδεμένη. Περιμένει το παιδί της και, δεν ξέρει πώς να προσεγγίσει το πρόβλημα. «Πώς λες σε κάποιον πώς να φροντίζει το σπίτι του; Δεν ξέρω πως να χειριστώ το ζήτημα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν συμπαθώ καν τα πεθερικά μου, αφού δεν έδωσαν στον άνδρα μου ποτέ προτεραιότητα, δεν τον φρόντισαν, απλώς του έδιναν στέγη και τροφή».

«Όμως, ο άνδρας μου είναι μοναχοπαίδι και θα επιβαρυνθεί με τη φροντίδα τους. Είναι 60 ετών, αλλά δεν φροντίζουν καθόλου τον εαυτό τους, οπότε αυτή η στιγμή θα έρθει σύντομα. Δεν ξέρω απλά πώς να τους περάσω το μήνυμα ότι δεν θέλουμε να φέρουμε το νεογέννητο μωρό μας σε ένα τόσο αηδιαστικό σπίτι. Έχουμε προσπαθήσει επανειλημμένα να αγοράσουμε εισιτήρια για να έρθουν αυτοί να μας επισκεφτούν αντί να πάμε εμείς σε αυτούς, αλλά δεν το κάνουν»

Τα σχόλια χρηστών του Reddit

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανώνυμη ανάρτηση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών αναγνωστών, οι οποίοι την κατέκλυσαν με σχόλια, με πολλούς να συμφωνούν στο ότι, η καλύτερη προσέγγιση είναι η ανοιχτή κουβέντα.

«Ως γονέας, δεν χρειάζεται να πάρεις την άδεια κανενός για να αποφασίσεις τι θα κάνεις για τα παιδιά σου», έγραψε ένας αναγνώστης.

«Να πεις στα πεθερικά σου ότι δεν θα πηγαίνεις το μωρό σου στο σπίτι τους, επειδή δεν είναι ασφαλές». Ένας άλλος, πρόσθεσε: «Ο άνδρας σου είναι εκείνος που πρέπει να μιλήσει. Έχω την αίσθηση ότι, αν τους μιλήσει, θα καθαρίσουν το σπίτι τους».

Υπήρξαν και εκείνοι που πρότειναν στη γυναίκα να λέει αθώα ψέματα, έτσι ώστε να αποφύγει την αμηχανία. Ένας, συγκεκριμένα τη συμβούλευσε να πει «Για λίγο καιρό, δεν θα ταξιδεύουμε λόγω του παιδιού. Θα πρέπει εσείς να έρχεστε σε εμάς. Είναι ένας καλός τρόπος να αποφύγεις τη συζήτηση».

Ένας άλλος πρότεινε: «Να λέτε ότι, λόγω του παιδιού δεν μπορείτε να ταξιδέψετε εύκολα ώστε να έρχονται εκείνοι και να μην αναγκάζεστε να πηγαίνετε εσείς»

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ούτε ελληνικός καφές, ούτε τίποτα: Έτσι θα γλιτώσετε οριστικά από τα κουνούπια με φυσικό τρόπο

Κι όμως το είπε ο Γιάννης Μπέζος: «Έπαιρνα 10.000 ευρώ και όχι μια φορά, πολλές…»

Βροχές και καταιγίδες έφερε η «ψυχρή λίμνη»: Άστατος ο καιρός και σήμερα – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ