STORIES ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Διαγνώστηκε με καρκίνο την ημέρα που γέννησε – Άφησε στην κόρη της δώρα για τα επόμενα 17 χρόνια

Παναγιώτα Πατακιά
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 44δ.

Η Elisa Girotto, 40 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη της Άννα, τον Αύγουστο του 2016.

Σύμφωνα με το mirror.co.uk, πρόλαβε να γιορτάσει μόνο μια φορά τα γενέθλια της κόρης της, Άννα, και να κάνουν μαζί Χριστούγεννα.

Διαγνώστηκε με καρκίνο την ημέρα που γέννησε – Άφησε στην κόρη της δώρα για τα επόμενα 17 χρόνια

Προτού πεθάνει, όμως, φρόντισε, ώστε η μικρή Άννα να έχει δώρα και πράγματα για να τη θυμάται όσο μεγαλώνει. Η Elisa, από το Spresiano της βορειοανατολικής Ιταλίας, αγόρασε χριστουγεννιάτικα δώρα και δώρα γενεθλίων για την κόρη της για τα επόμενα 17 χρόνια.

Η γενναία μαμά διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη τους – 21 Αυγούστου του 2016. Η Elisa παντρεύτηκε τον σύζυγό της, Alessio Vincenzotto, εκείνο τον μήνα, αφότου της είπαν ότι δεν είχε πολύ χρόνο ζωής.

Ο κ. Vincenzotto είπε στη La Repubblica:

«Η ζωή μας άρχισε να κυλάει σε δύο δρόμους: χαρά για τη γέννηση μιας κόρης και μάχη ενάντια σε μια τρομερή ασθένεια».

Διαγνώστηκε με καρκίνο την ημέρα που γέννησε: Τα 17 δώρα της προς την κόρη της

Ο θλιμμένος σύζυγος είπε πώς η Elisa διάλεξε βιβλία, παιχνίδια και κούκλες για τα πρώτα χρόνια της Άννας. Για τα 13 της, το πρώτο της κόσμημα και ένα «μυστικό ημερολόγιο» που θα ανοίξει στα 14α γενέθλιά της. Για τα 18α γενέθλιά της, η μαμά της επέλεξε μια υδρόγειο για την Άννα με καρφίτσες που σηματοδοτούν τους προορισμούς που συνέστησε να επισκεφτεί.

Η Elisa έγραψε, επίσης, μηνύματα για κάθε δώρο και γέμισε δύο τετράδια ασκήσεων με σελίδες μητρικής καθοδήγησης για την κόρη της.

Ο κ. Vincenzotto πρόσθεσε:

«Η Elisa τα παρήγγειλε μέσω Διαδικτύου. Έπρεπε να κάνουμε τα πάντα πριν μας αφήσει».

Η Ελίζα δεν άφησε τον άντρα της απέξω, αφήνοντας γράμματα κρυμμένα σε όλο τους το σπίτι. Στο τελευταίο, του ζήτησε να πάρει μαζί του την Άννα, ό,τι κι αν έκανε, με την ελπίδα «να ακολουθήσει το παράδειγμά σου, γιατί σε εμπιστεύομαι».

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ