Δάκρυα συγκίνησης: Η Ρεγγίνα Μακέδου γνώρισε από κοντά τη γυναίκα που της έσωσε τη ζωή

Η Ρεγγίνα Μακέδου έκανε την πιο συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την γυναίκα που της έσωσε την ζωή.
δάκρυα-συγκίνησης-η-ρεγγίνα-μακέδου-γ-202547

Η Ρεγγίνα Μακέδου έζησε μια συγκινητική εμπειρία και η χορεύτρια που πέρασε λευχαιμία μοιράστηκε την ιστορία για το πως γνώρισε την γυναίκα που της έσωσε την ζωή, δηλαδή την δική δότρια μυελού των οστών.

Ρεγγίνα Μακέδου: Η συγκινητική ανάρτηση

«Χτες λοιπόν γνώρισα από κοντά τη γυναίκα που μου έσωσε τη ζωή @klavdiakonstantinou.

»Έλα να σου πω μια όμορφη ιστορία…

»Πριν πολλά χρόνια πολλοί tattoo artists της χώρας έκαναν μια καμπάνια με τατουάζ από σχέδια που είχαν ζωγραφίσει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Εγώ διάλεξα τη λέξη hope (ελπίδα) με το μπαλόνι… όλα τα έσοδα θα πήγαιναν σε αυτά τα παιδιά… τότε ήμουν απόλυτα υγιής.

»Κάποια χρόνια μετά σε μια ανθοκομική έκθεση το Όραμα Ελπίδας έκανε ενημέρωση και έδινε μπαλόνια σε όσους γινόταν δότες. Ένα μικρό κοριτσάκι ζητούσε επίμονα από την Μαμά του ένα μπαλόνι, έτσι η Μαμά, με αφορμή το μπαλόνι αυτό, έγινε δότης μυελού των οστών ή, ακόμα πιο σωστά, δότης αιμοποιητικών κυττάρων!

»Ποιος να ήξερε άραγε ότι χρόνια μετά, το μπαλόνι στην πλάτη μου και το μπαλόνι που εκείνο το κοριτσάκι ήθελε θα γνωρίζονταν και θα μου έσωζαν τη ζωή! Ήταν η δότρια μου εκείνη η Μαμά!

»Χτες, σε μια φανταστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Κέλυ Ξακοπούλου, μου έκανε την τεράστια χάρη και τιμή να βρίσκεται εκεί μαζί με τα παιδάκια της, να μοιραστούμε με τον κόσμο που παραβρέθηκε εκεί το μεγαλείο του να γίνεις δότης! Όσες φορές είπα ευχαριστώ άλλες τόσες είπε “μα τι έκανα, όλοι θα το έκαναν στη θέση μου”… εγώ θα πω, μακάρι να σκέφτονται όλοι σαν και εσένα! Εσένα, που μου χάρισες ζωή! Γιατί χάρη σε εσένα ζω, σε σένα, και στον μικρό αυτό άγγελο που ήθελε τόσο πολύ ένα μπαλόνι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regina Makedou (@regina_makedou)

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Αγαπά τη φύση και τον συγκινεί: Ο Σάκης Ρουβάς έβγαλε το πρώτο πεπόνι από το μποστάνι του

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη: «Δύο απανωτά χειρουργεία, πρήστηκα, ο οργανισμός μου είναι σε σοκ»

«Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά μένουν πια μαζί, συζούν Ο παρουσιαστής έχει χάσει 18 κιλά»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ