STORIES ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Αληθινός ήρωας: Χήρος μεγαλώνει μόνος τις 3 κόρες του – «Το χρωστάω στη μαμά τους που μας βλέπει από ψηλά»

Νίκη Μουλά
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 40δ.

Ένας τρίτεκνος πατέρας μεγαλώνει μόνος του τις τρεις κόρες του, αφού “έχασε” την 37χρονη σύζυγό του, τον Απρίλιο του 2019, στη γέννα του τέταρτου παιδιού τους, το οποίο, με τη σειρά του, άφησε την τελευταία του πνοή 18 ημέρες αργότερα.

Ο Matt και η Lauren ερωτεύτηκαν όταν ακόμα ήταν μαθητές γυμνασίου και από τότε ήταν αχώριστοι και όπως υπογραμμίζει ο Matt Accurso «ήταν η πρώτη μου αγάπη. Τα πρώτα μου όλα…. Μετά τον θάνατό της, ένιωθα θυμωμένος με όλους και με όλα. Το πένθος με είχε καταβάλει. Σκεφτόμουν πως η γυναίκα μου, ο πιο πιστός και καλός άνθρωπος στον κόσμο, είχε πεθάνει, ενώ ζούσαν ελεύθεροι εγκληματίες».

Ο τρίτεκνος πατέρας στάθηκε στα πόδια του για χάρη των παιδιών του

Και συμπληρώνει ο πατέρας των τριών κοριτσιών «όταν βιώνεις απώλεια, περνάς από πολλά στάδια και είναι εύκολο να φτάσεις στην κατάθλιψη. Μπορείς να επιτρέψεις στον εαυτό σου να βυθιστεί στο πιο βαθύ σκοτάδι ή να σταθείς όρθιος ψάχνοντας το φως. Αυτό έκανα κι εγώ για χάρη των παιδιών μου. Ήξερα ότι τα κορίτσια μου με χρειάζονταν και έπρεπε να νικήσω τον πόνο – έπρεπε να βρω το φως».

Ο ρόλος του τρίτεκνου πατέρα ήταν να διασκεδάζει με τις κόρες του

Χρειάστηκε ένας χρόνος μέχρι να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του μονογονέα, αλλά μέχρι το τραγικό γεγονός, ήταν απλά ένας μπαμπάς που διασκέδαζε με τα κορίτσια του, 8, 5 και 2 ετών αντίστοιχα, όταν σχολούσε από τη δουλειά, χωρίς να ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού, αφού όλα τα φρόντιζε η γυναίκα του.

Από τότε που “έφυγε” η γυναίκα του από τη ζωή, έχει αναλάβει τον ρόλο της μάνας και του πατέρα μαζί και όπως επισημαίνει «στην αρχή ήταν συντριπτικό, αλλά σιγά σιγά τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Δεν είναι πάντα όλα στην εντέλεια, ούτε εγώ είμαι τέλειος. Το σημαντικό, όμως, είναι πως είμαστε όλοι μαζί και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον – σαν οικογένεια».

 

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ