33χρονη μαία δεν πρόλαβε και γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο στον δρόμο για το νοσοκομείο

33χρονη-μαία-δεν-πρόλαβε-και-γέννησε-μέσ-79816

Ο λόγος για την Gabriela Correria. Ως μαία έχει βρεθεί στο πλευρό πολλών γυναικών τη στιγμή που φέρνουν στον κόσμο ένα παιδί, αλλά δεν φανταζόταν πως η δική της γέννα θα πάρει μια τέτοια τροπή. Ωστόσο, όλα πήγαν καλά στο τέλος…

Μαία γέννησε το μωράκι της μέσα στο αυτοκίνητο: Τι ακριβώς συνέβη

Πιο συγκεκριμένα, όταν έσπασαν τα νερά και μπήκε στο αυτοκίνητο με τον άντρα της για να πάνε στο νοσοκομείο, συνειδητοποίησε πως το μωρό της δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους!

Μιλώντας στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο Globo, η μητέρα δύο παιδιών εξήγησε ότι «εξεπλάγη» με το πόσο γρήγορα προχώρησε ο τοκετός της, συνειδητοποιώντας ότι είχε διαστολή εννέα εκατοστών καθώς πήγαινε να γεννήσει.

Γνωρίζοντας, λοιπόν, ότι δεν θα προλάβαιναν να φτάσουν εγκαίρως, οι γονείς σταμάτησαν σε ένα κοντινό βενζινάδικο και κάλεσαν τη συνάδελφο της Gabriela, Larissa Gomes, για βοήθεια. Επίσης ζήτησαν από την φωτογράφο γεννήσεων Deborah Ghelman να σπεύσει στο σημείο για να απαθανατίσει την ιδιαίτερη στιγμή στην κάμερα.

Έτσι, η 33χρονη Gabriela από τη Βραζιλία, γέννησε το αγοράκι της έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Rodrigo – μέσα στο αυτοκίνητο.

Τι είπε η μαία που γέννησε το μωράκι της στο αυτοκίνητο:

Η Gabriela δήλωσε: «Ήταν κάτι πολύ γρήγορο και με εξέπληξε πολύ. Όταν είδα ότι είχα διαστολή εννέα εκατοστών, υπήρχε αυτός ο φόβος, αυτή η αγωνία της διαδικασίας μεταφοράς και ο φόβος του “θα τα καταφέρω εγκαίρως ή όχι;”. Δεν υπήρχε χρόνος, αλλά είχα πολύ καλή υποστήριξη».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ