Ο Σάκης Ρουβάς αρκετά συχνά τώρα τελευταία μας κάνει μαγειρικές προτάσεις είτε αποτοξίνωσης, μιας και πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο με συμβουλές αποτοξίνωσης με βραστά ραδίκια. Είτε μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει και το μοιράζεται μαζί μας.
Δεν ξέρουμε εάν επηρεάζεται από τον διάσημο σεφ αδερφό του Απόστολο, ή εάν μετά την μεγάλη επιτυχία του “Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας” αποφάσισε να διευρύνει τους μαγειρικούς του ορίζοντες πάντως αρκετές είναι οι φορές που Ο Σάκης Ρουβάς μπαίνει στην κουζίνα και φτιάχνει νοστιμιές για τα τέσσερα παιδιά του και την Κάτια Ζυγούλη. Ενώ είναι και γνωστή η αγάπη του για την υγιεινή διατροφή ενώ αγαπάει ιδιαίτερα τα αγνά υλικά και τα λαχανικά τα οποία και προμηθεύεται από τον κήπο που διατηρεί ο αγαπημένος τραγουδιστής.
Αυτή το φορά ο Σάκης Ρουβάς μπήκε στην κουζίνα, φόρεσε την ποδιά του και μαγείρεψε «Ψάρι Bianco» μια πολύ καλή επιλογή για όσους παραφάγανε κρεατικά ειδικά τις μέρες του Πάσχα όπως ανέφερε και ο ίδιος. Μοιράστηκε μαζί μας την συνταγή βήμα βήμα ενώ στο τέλος πρόσθεσε και τα λεμόνια από τον κήπο του. Η συνταγή αυτή είναι από τις αγαπημένες του και πρόκειται για μια Κερκυραϊκή συνταγή.
O τραγουδιστής φορώντας μία ριγέ ποδιά για να μη λερωθεί ετοίμασε «Ψάρι Bianco», ώστε να κάνουν μια παύση από τα κρεατικά και μας έδειξε καρέ καρέ την νοστιμότατη συνταγή και στο τέλος έβαλε και λεμόνια από τον κήπο του σπιτιού του.
«Αν παραφάγατε κρεατικά τις προηγούμενες μέρες, σας έχω τη λύση… Ψάρι Bianco!» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς και σίγουρα μας “άνοιξε” την όρεξη.