Τα ζυμαρικά καπρέζε είναι μια επιλογή φαγητού που πρόκειται για μια τέλεια και χορταστική σαλάτα.
450 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας
1 1/2 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
3 κ. σ. λευκό μπαλσάμικο με λεμόνι
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1/3 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο βασιλικό
230 γρ. μικρές μπάλες μοτσαρέλας σε λάδι, κομμένες στη μέση
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας ώστε να γίνουν al dente.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τα ντοματίνια, τις μπάλες μοτσαρέλας, το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο ξύδι, το σκόρδο και τον βασιλικό σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τη γεύση.
Βήμα 3
Σουρώστε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε με το μείγμα από τα ντοματίνια.
Σε όσους αποφασίσουν να φτιάξουν αυτή τη συνταγή με τα ζυμαρικά ευχόμαστε καλή όρεξη και καλή απόλαυση να έχουν.