ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Το ξέρουν μόνο τα μαγαζιά: Αυτό είναι το μυστικό για τις πιο τραγανές τηγανητές πατάτες

Γεωργία Κεφάλα
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 1λ. 49δ.

Δεν θέλει κόπο αλλά κόλπο για να πετύχετε στις τηγανιτές σας πατάτες το τέλειο τραγάνισμα και το τέλειο μαγείρεμα στο εσωτερικό τους πριν καούν στο εξωτερικό τους.

Για να πετύχετε κάτι τέτοιο θα πρέπει να μαγειρέψετε τις πατάτες σας δύο φορές. Και μπορεί κάτι τέτοιο να σας ακούγεται διπλή δουλειά αλλά αν θέλετε ελαφριές, τραγανές πατάτες τότε αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να το πετύχετε. Διαφορετικά θα είναι είτε τραγανές απ’έξω αλλά ωμές μέσα είτε δεν θα είναι καθόλου τραγανές.

Τηγανιτές πατάτες: Το κόλπο για να βγούν σαν να είναι από εστιατόριο

Δείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε.

Μόλις κόψετε τις πατάτες μεταφέρετέ τις σε ένα μπολ με κρύο νερό μαζί με 1 κ.σ. λεμόνι. Έτσι δεν θα μαυρίσουν μέχρι να έρθει η ώρα να τις μαγειρέψετε.

Ρίξτε μέσα στο μπολ με τις πατάτες μερικά φλιτζάνια πάγου. Βάλτε το μπολ στο ψυγείο για 30 λεπτά. Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι για να μην μαυρίσουν κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος οι πατάτες πολύ γρήγορα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κατάθεση ψυχής από τον Ρένο Χαραλαμπίδη: Η εξομολόγηση για τον λόγο που δεν παντρεύτηκε και δεν απέκτησε παιδί

Το όνειρο κάθε συλλέκτη νομισμάτων: Τα πιο ακριβά νομίσματα των δύο ευρώ και οι τιμές πώλησης

Καιρός: Πως θα κινηθεί ο τροπικός αεροχείμαρρος – Πότε έρχεται κύμα ζέστης και αφρικανική σκόνη

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ