ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Το μυστικό του αποκαλύφθηκε: Τα πιο αφράτα κεφτεδάκια από τον Λευτέρη Λαζάρου και το κόλπο του σεφ με τη φέτα και το γιαούρτι

Παναγιώτα Πατακιά
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 1λ. 38δ.

Ο διακεκριμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου μοιράστηκε μια νόστιμη και εύκολη συνταγή για αφράτα κεφτεδάκια με γιαούρτι και φέτα που θα σας ξετρελάνει. Αφράτα μέσα, κρίσπι στο εξωτερικό τους, μυρωδάτα και νόστιμα, τα κεφτεδάκια του Λευτέρη Λαζάρου θα γίνουν τα αγαπημένα σας.

Δείτε αναλυτικά τα υλικά και την εκτέλεση της συνταγής του.

Τα υλικά της συνταγής για αφράτα κεφτεδάκια από τον Λευτέρη Λαζάρου

– 1 kg βόειος κιμάς

– 200 g ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

– 100 ml ελαιόλαδο

– 450 g ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού, που έχετε μουλιάσει σε γάλα

– 1 κουτ. της σούπας πελτές τομάτας

– 1 κουτ. της σούπας μαντζουράνα, ψιλοκομμένη

– 1 κουτ. του γλυκού γλυκιά πάπρικα

– 2 αυγά

– 2 κουτ. της σούπας δυόσμος, ψιλοκομμένος

– 1 κουτ. της σούπας αλάτι

– 1/2 κουτ. της σούπας πιπέρι

– αλεύρι για όλες τις χρήσεις

– ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Για το ντιπ

– 200 g γιαούρτι

– 200 g φέτα

– 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

– 1 αγγούρι χωρίς τους σπόρους

– 1 κουτ. της σούπας δυόσμος, ψιλοκομμένος

– 1/2 κουτ. της σούπας αλάτι

– 1/3 κουτ. της σούπας πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής για αφράτα κεφτεδάκια από τον Λευτέρη Λαζάρου

 

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ