ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Τα πιο αφράτα μπισκοτάκια: Λαχταριστά βουτήματα για τον καφέ σας και έτοιμα μόνο σε 10 λεπτά

Νίκος Αντωνόπουλος
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 1λ. 37δ.

Πείτε αντίο στα βουτήματα από τον φούρνο και φτιάξτε αυτά τα μπισκοτάκια βανίλιας. Βγαίνουν αφράτα, γευστικότατα και φτιάχνονται μόνο σε δέκα λεπτά.

Μπισκότα: Βήμα – βήμα η συνταγή

Βάζουμε στο μπολ 2 αυγά και 5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και τα ανακατεύουμε με σύρμα.

Προσθέτουμε μέσα 3 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο και 1 βανίλια ανακατεύουμε.

Συνεχίζουμε ρίχνουμε 2 κουταλιές της σουπας αλεύρι φαρίνα και ανακατεύουμε συνεχίζουμε ρίχνουμε 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι φαρίνα και ανακατεύουμε συνεχίζουμε ρίχνουμε 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι και ανακατεύουμε. Η ζύμη βγαίνει πηχτός χυλός.

Μπισκότα: Το σωστό ψήσιμο

Οπότε την τοποθετούμε στο κορνέ κάνουμε δισκάκια στην λαδόκολλα και τα ψήνουμε 10 λεπτά στους 200 βαθμούς προθερμασμένο αντιστάσεις μεσαία σχάρα.

Αν θέλουμε τα ενώνουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας ή και με μερέντα αλλά και σκέτα είναι το ίδιο υπέροχα !!!!
Η συνταγή βγάζει γύρω στα 30 μπισκοτάκια αν τα φτιάξετε μικρότερα βγαίνουν περισσότερα

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Απόδραση στην Ηλεία: Στην Ανδρίτσαινα με την πλούσια ιστορία, τα πανέμορφα τοπία και τα πετρόχτιστα αρχοντικά

Ο Υδροχόος από την ανάποδη πλευρά του: Τα 10 τοξικά χαρακτηριστικά που έχει ο «επαναστάτης» του ζωδιακού

Καρκίνος του εγκεφάλου: Νέα μέθοδος αυξάνει την αποτελεσματικότητα της χημειοθεραπείας

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ