Στους ραγδαίους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής, η αναζήτηση νόστιμων και εύκολων συνταγών είναι σαν ένα ταξίδι στην ευχαρίστηση και την απόλαυση. Και τι καλύτερο από ένα αλμυρό κέικ που συνδυάζει την τραγανή υφή του φρέσκου αλευριού με το πλούσιο άρωμα του κεφαλοτυριού και τη γεύση του ζαμπόν.
Μπορείς να το απολαύσεις όλες τις ώρες της ημέρας.
– Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο να «αφρατέψει» και μετά προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά.
– Χαμηλώνουμε την ένταση και συνεχίζουμε προσθέτοντας το αλεύρι, το τυρί, το ζαμπόν και το γιαούρτι.
– Τέλος προσθέτουμε αλατάκι, πιπεράκι.
– Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τη φόρμα του κεικ μας και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 40 περίπου λεπτά μέχρι να έχει ροδοκοκκινίσει καλά.
– Μπορείτε να τα κάνετε και σαν σαν αλμυρά cupcakes τα έκανα και βγήκαν τέλεια!!!!Θέλουν γύρω στο μισάωρο ψήσιμο!
Καλή σας απόλαση!
Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα
Eurovision 2024: Άνοδος της Μαρίνας Σάττι στα προγνωστικά – Ποια θέση δίνουν στην Ελλάδα και το Ζάρι
Νηστίσιμο κέικ καρότου: Η συνταγή για να γίνει ελαφρύ, λαχταριστό και αφράτο όπως πρέπει