Κοτόπουλο με μουστάρδα και μέλι- Νόστιμο και ζουμερό

κοτόπουλο-με-μουστάρδα-και-μέλι-νόστι-72262

Τη συνταγή αυτή με το κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Τα υλικά για το κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα

4 μισά στήθη κοτόπουλου

1/4 φλ. τσαγιού σάλτσα σαλάτας Dijon με μουστάρδα με μέλι

1/3 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου

1/3 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος

220 γρ. φρέσκα μανιτάρια, σε λεπτές φέτες

1 μεγάλο γλυκό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες

3 κ. σ. ελαιόλαδο

1/4 κ. γλ. αλάτι

1/4 κ. γλ. πιπέρι

1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Η εκτέλεση της συνταγής για κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα

Βήμα 1

Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάστε το ζωμό κοτόπουλου με τη σάλτσα Dijon, την κρέμα γάλακτος το αλάτι και πιπέρι και αφήστε τα στην άκρη.

Βήμα 2

Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα ρηχό μπολ, προσθέστε το κοτόπουλο, μερικά κομμάτια τη φορά, και ανακατέψτε για να καλυφθεί.

Βήμα 3

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεστάνετε 2 κουταλιές λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές. Αφαιρέστε το από το τηγάνι.

Βήμα 4

Προσθέστε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι στο ίδιο τηγάνι και μαγειρέψτε ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσουν, 6-8 λεπτά.

Βήμα 5

Προσθέστε το μείγμα σάλτσας, ανακατέψτε και τοποθετήστε το κοτόπουλο στο τηγάνι, αφήνοντάς το να πάρει βράση. Μειώστε τη φωτιά και σιγοβράστε, χωρίς κάλυμμα, για 12-15 λεπτά ακόμα.

Οσοι από εσάς φτιάξετε το κοτοπουλάκι σας ευχόμαστε Καλή όρεξη και καλή απόλαυση.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ