Αυτή τη συνταγή με τις καραμελωμένες φτερούγες κοτόπουλου θα την λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
1 φλ. τσαγιού νερό
1/2 φλ. τσαγιού λευκή ζάχαρη
1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα σόγιας
2 κ. σ. φυστικοβούτυρο
1 κ. σ. μέλι
2 κ. γλ. ξύδι κρασιού
1 κ. σ. ψιλοκομμένο σκόρδο
12 μεγάλες φτερούγες κοτόπουλου
1 κ. γλ. σουσάμι
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ανακατέψτε το νερό, τη ζάχαρη, τη σάλτσα σόγιας, το φυστικοβούτυρο, το μέλι, το ξύδι από κρασί και το σκόρδο μέχρι το μείγμα γίνει λείο και να διαλυθεί η ζάχαρη.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τις φτερούγες στη σάλτσα, σκεπάστε και σιγοβράστε για 30 λεπτά.
Βήμα 3
Απομακρύνετε το καπάκι και σιγοβράστε μέχρι οι φτερούγες να μαλακώσουν και η σάλτσα να πήξει, περίπου 30 λεπτά ακόμα, ρίχνοντας περιστασιακά σάλτσα πάνω στις φτερούγες.
Βήμα 4
Πασπαλίστε με το σουσάμι και απολαύστε.
Αν αποφασίσετε να φτιάξετε αυτή τη συνταγή σας ευχόμαστε καλή όρεξη και καλή απόλαυση.