Έτοιμες σε 10 λεπτά: Συνταγή για πεντανόστιμες αυγοφέτες με μέλι

Μια πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για αυγοφέτες με μέλι: Χρειάζεσαι μόνο 10 λεπτά το πολύ για να τη φτιάξεις
έτοιμες-σε-10-λεπτά-συνταγή-για-πεντανό-213760

Αυτές οι αυγοφέτες με μέλι είναι ερωτεύσιμες: H συνταγή για να τις φτιάξεις εύκολα και γρήγορα με ελάχιστα υλικά όπως τα αυγά.

Το Κυριακάτικο πρωινό πρέπει να είναι πλούσιο και χορταστικό. Οι αυγοφέτες με μέλι ανήκουν σε αυτό και θα τις φτιάξεις πανεύκολα με αυτή την συνταγή.

Συστατικά

6-8 φέτες μπαγιάτικο ψωμί

4 μεγάλα αυγά

100 γραμμάρια φρέσκο γάλα

ελαιόλαδο

μέλι

κανέλα

αλάτι

Τρόπος Μαγειρέματος

Ρίχνεις σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα και το αλάτι και τα χτυπάς καλά, είναι το πρώτο βήμα της συνταγής.

Ρίχνεις το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι

Βυθίζεις τις φέτες του ψωμιού στο μπολ με το αυγό

Τις ψήνεις στο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και τις γυρνάς μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές

Τις τοποθετείς σε απορροφητικό χαρτί

Σερβίρεις και ρίχνεις από πάνω μέλι και κανέλα.

Χρόνος προετοιμασίας

5 λεπτά προετοιμασία για την συνταγή

Χρόνος Ψησίματος

5 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας

Μέτρια

Αυγά μέλι: Τα αυγά μελάτα με μέλι και ντομάτα είναι η απόλυτη νοστιμιά

Αυγά μέλι: Λοιπόν, το μόνο που χρειάζεστε για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για κάτι γκουρμέ είναι μερικά αυγά.

Λαχταράτε για μια νόστιμη λιχουδιά αλλά δεν θέλετε να παραγγείλετε; Λοιπόν, το μόνο που χρειάζεστε για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για κάτι γκουρμέ είναι μερικά αυγά. Υπάρχει μια απλή συνταγή που είναι τόσο υγιεινή όσο και νόστιμη. Το καλύτερο κομμάτι? Μπορείτε να το ετοιμάσετε σε λιγότερο από 20 λεπτά και είναι σίγουρα κάτι που είναι πιο γρήγορο από την πιο γρήγορη παράδοση πίτσας!

Αναρωτιέστε ποιο είναι αυτό το υπέροχο πιάτο; Λοιπόν, καλωσορίστε την κατσαρόλα με μέλι και αυγά ντομάτας. Πριν αρχίσουν να σας τρέχουν τα σάλια, εδώ είναι όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε αυτό το λαχταριστό τηγάνι – αυτή την θεσπέσια συνταγή.

Τα συστατικά που θα χρειαστείτε είναι τα εξής:

4 ολόκληρα αυγά

1 πιπεριά σε κύβους

1 κρεμμύδι σε κυβάκια

4-5 μανιτάρια κομμένα σε φέτες

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 ντομάτα, πολτοποιημένη

1 κουταλιά της σούπας μέλι

1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο

Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς

Για την παρασκευή τους χρειάζεται:

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Τώρα το αλείφουμε με ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο για περίπου ένα λεπτό.

Τώρα προσθέστε τα κρεμμύδια, την πιπεριά και τα μανιτάρια και σοτάρετε για 3 έως 4 λεπτά.

Προσθέστε πολτοποιημένη ντομάτα, αλάτι, μέλι και μια πρέζα πιπέρι. Το ανακατεύουμε καλά και σκεπάζουμε το μείγμα με ένα καπάκι.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τα λαχανικά να ψηθούν για περίπου 3 με 4 λεπτά.

Αφαιρέστε το καπάκι και απλώστε ομοιόμορφα τα λαχανικά στο τηγάνι. Τώρα σπάστε τα αυγά, ένα-ένα, στο μείγμα των λαχανικών.

Βεβαιωθείτε ότι οι κρόκοι δεν αλληλεπικαλύπτονται.

Ρίξτε λίγο αλάτι και πιπέρι. Βάλτε ξανά το καπάκι και αφήστε τα αυγά να ψηθούν.

Το σερβίρετε ζεστό με φρυγανισμένο πολύσπορο ψωμί. Μπορείτε επίσης να το απολαύσετε με ρότι, παράνθα ή ζεστό ρύζι.

Για να κάνετε το γεύμα σας πιο θρεπτικό, προσθέστε εποχιακά λαχανικά και δώστε σε αυτή την κατσαρόλα μια μοναδική αίσθηση.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

«Θα παραδώσω το παιδάκι μου στον Θεούλη»: Ράκος ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική

Μόνο μπράβο: Ο Νίκος Βέρτης τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Βασίλη Καρρά

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» άδικα και πρόωρα 22χρονος ποδοσφαιριστής

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ