Ο Βαγγέλης Δρίσκας είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους σεφ της Ελλάδος, έχοντας στο ενεργητικό του ατελείωτες ώρες διδασκαλίας, σεμιναρίων και πολύχρονης παρουσίας σε τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής. Ο γνωστός σεφ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐς Νέγκα και αποκάλυψε τις μεγάλες αλλαγές στην ζωή του μετά την μαγειρική αλλά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το νέο του επαγγελματικό βήμα.
«Τα τελευταία χρόνια δεν θα με βρείτε σε κουζίνες. Ουσιαστικά μέχρι το 2000, που ξεκίνησα την τηλεόραση, ήμουν ενεργός μέσα στις κουζίνες, με καθημερινή δουλειά και τη ρουτίνα που είχαμε ως τότε. Το 2000 ξεκίνησε η τηλεόραση, τα σεμινάρια και άρχισα να διδάσκω και σε σχολή μαγειρικής. Οπότε άλλαξε η ζωή μου και δεν μου έμενε χρόνος να μπω και σε μία κουζίνα να μαγειρέψω», δήλωσε ο Βαγγέλης Δρίσκας.
«Ήταν ένα άλλο ταξίδι αυτό, επίσης συναρπαστικό και δημιουργικό. Έβγαλα ως τώρα 6 βιβλία, έκανα άπειρες εκπομπές, έχουμε ταξιδέψει στο εξωτερικό με το “1000 Μίλια Γεύσεις”. Πλέον βγάζω προϊόντα και ασχολούμαι με το εμπορικό τρόφιμο», πρόσθεσε ο γνωστός σεφ.
Και συμπλήρωσε: «Είμαι σύμβουλος σε εταιρείες τροφίμων. Σχεδιάζουμε τρόφιμα, τα οποία μετά κυκλοφορούν. Είναι μία πολύ ωραία διαδικασία, γιατί ξεκινάς από μία ιδέα και αυτή την κάνεις ένα βαζάκι στο σούπερ μάρκετ, που είναι ξεχωριστό».
«Μου έχει τύχει να συγκινηθώ με φαγητό. Έκανα ανταπόκριση, όταν ήμουν στην Περσία, και πήγαμε σε ένα τέλειο εστιατόριο που είχε όλα τα χαρακτηριστικά πιάτα της περσικής κουζίνας. Έβλεπα όλα αυτά τα μυθικά πιάτα, που όταν τα περιγράφεις δεν σου φτάνουν οι λέξεις. Όταν τα δοκίμαζα, ήταν συγκλονιστικά και έκλαιγα στο τηλέφωνο», ανέφερε ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας