GOSSIP ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Σωτήρης Κοντιζάς: Αγνώριστος μετά την απόφαση να φύγει από τα μαγαζιά του

Christos Chatzis
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 3λ. 52δ.

Ο γνωστός σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς, έχοντας πάρει την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από τα μαγαζιά του, φαντάζει πλέον άλλος άνθρωπος και πιο ανέμελος από ποτέ.

Ανέμελος και χαμογελαστός εμφανίζεται ο Σωτήρης Κοντιζάς στο νέο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να κάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς. “Το ράμεν (ιαπωνική σούπα) είναι η ζωή. Διαδώστε τη λέξη στον κόσμο”, έγραψε στη λεζάντα του.

Πρόσφατα, ο αγαπημένος κριτής του Masterchef και ταλαντούχος σεφ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα εστιατόρια “Nolan”, “Proveleggios” και Sweet Nolan, τα τρία spots της εστιατορικής αθηναϊκής σκηνής με τα οποία συνέδεσε το όνομά του.

“Είμαι έξω”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς. “Δύσκολο.

Ευχαριστώ 3 υπέροχες ομάδες κ όλους όσους μας έκαναν την τιμή.

Nolan. Proveleggios. Sweet Nolan. I’m out. #once”, έγραψε ο γνωστός σεφ.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποχωρεί από τα μαγαζιά του – «Είμαι εκτός, ευχαριστώ όσους μας έκαναν την τιμή»

Με μία αιφνιδιαστική ανάρτηση στο Instagram, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την…απόσυρσή του.

Ο γνωστός σεφ και κριτής της εκπομπής Masterchef ανέβασε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα ίδια του τα μαγαζιά. Ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε ότι «είναι εκτός» από το Nolan, το Proveleggios και το Sweet Nolan.

Στο post φαίνεται ο ίδιος με φόντο την φωτεινή επιγραφή «Nolan» απ΄το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην Αθήνα.

«Δύσκολο. Ευχαριστώ 3 υπέροχες ομάδες κ όλους όσους μας έκαναν την τιμή. Nolan. Proveleggios. Sweet Nolan. Είμαι εκτός», έγραψε ο σεφ.

Το εστιατόριο «Nolan» είναι ένα σύγχρονο μπιστρό στο κέντρο της Αθήνας. Ο σεφ δημιουργεί σύγχρονη ελληνική κουζίνα με πολλές ασιατικές επιρροές που ονομάζεται Asian Fusion αλλά και δελεαστικά πιάτα που είναι φρέσκα, πολύχρωμα και ιδανικά για κοινή χρήση.

 

Δίπλα υπάρχει ένας ξεχωριστός χώρος που ονομάζεται «Sweet Nolan», ένα ζαχαροπλαστείο που συμπληρώνει τα άλλα εγχειρήματα της μάρκας Nolan. Τους καλοκαιρινούς μήνες, το εστιατόριο μετακομίζει στη Μύκονο, με όλη την ομάδα, και μένει εκεί από τον Ιούλιο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου.

O Σωτήρης Κοντιζάς, ο Κώστας Πισσιώτης, ο αρχιτέκτονας Μάνος Μπαμπούνης και η ομάδα του Nolan δημιούργησαν το νέο πρότζεκτ φαγητού με την ονομασία «Proveleggioς» στον Κεραμεικό. Στεγάζεται στο κτίριο που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Αριστομένης Προβελέγγιος, όπου και στεγάζεται το εστιατόριο.

Ο σεφ έχει και ένα μαγαζί αποκλειστικά Ασιατικής κουζίνας επίσης στο κέντρο. Πρόκειται για το πιο πρόσφατο με το όνομα «Tanpopo». Σερβίρει παραδοσιακά – και μη – ιαπωνικά πιάτα, κυρίως ramen και αποτελεί πρωτοτυπία αφού λειτουργεί όπως τα αντίστοιχα μαγαζιά της Ιαπωνίας. Πας, τρως, έφυγες. Μέσα σε περιορισμένο χρόνο.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Το έκαναν επίσημο: Νικολαΐδη και Φιντιρίκος ποζάρουν αγκαλιά στο Λονδίνο

Μόλις μαθεύτηκε:«Μαρινέλλα δεν θα ξαναβγείς» – «Δεν θα πω δηλαδή το Χαμένη Κυριακή;»

«Είμαι ζωντανή»: Η πρώτη ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα μετά το νοσοκομείο

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ