Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση με τον γιο του, Γιώργο Ίκαρο. Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός αν και δεν αναφέρεται στην προσωπική του ζωή όταν παραχωρεί συνεντεύξεις, έκανε μια εξαίρεση και μίλησε στο gossip-tv για τον φοιτητή γιο του.
Όπως αποκάλυψε ο γιος του, Γιώργος Ίκαρος είναι σπουδαστής ιατρικής σε Πανεπιστήμιο στο Μιλάνο.
Είναι σύμπτωση με τον φετινό σου τηλεοπτικό ρόλο που ο 18χρονος γιος σου, Γιώργος, σπουδάζει Ιατρική;
Πράγματι, ο Γιώργος σπουδάζει Ιατρική στο Humanitas University στο Μιλάνο. Εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένος.
Δεν του πέρασε από το μυαλό να γίνει ηθοποιός;
Ο Γιώργος έχει μεγαλώσει σε ένα σπίτι με γιατρούς. Ο παππούς του ήταν γιατρός, η θεία του επίσης, ψυχίατροι και οι δύο, και η γιαγιά του μικροβιολόγος.
«Χαίρομαι πάρα πολύ που ο γιος μου θέλει να γίνει γιατρός, όπως θα χαιρόμουν για το οτιδήποτε θέλει. Ο γιος μου είναι 18 ετών και σπουδάζει ιατρική στο Μιλάνο. Δεν ξέρω τι δρόμο θα ακολουθήσει γιατί κάνει και ένα δύσκολο πτυχίο. Δεν πιστεύω ότι έχει δει τη σειρά που υποδύομαι τον γιατρό. Έχουμε τρομερά καλή σχέση. Όσα χρόνια μεγάλωνε ο Γιώργος εγώ δεν έπαιζα στην τηλεόραση.
Χαίρομαι που ο γιος μου έχει επιλέξει έναν δρόμο με απαιτήσεις, δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με την υποκριτική γιατί το δικό μας επάγγελμα στα παιδικά μάτια φαίνεται πολύ λαμπερό, λανθασμένα λαμπερό. Μπορεί αυτό να παρασύρει ένα παιδί που η αρχική του κλίση δεν ήταν αυτή, αλλά λόγω των γονιών του, στράφηκε εκεί. Δεν γίνεται κάποιος να γίνει καλλιτέχνης, αν δεν είναι μανιακός. Τόνισα στον γιο μου, ότι το όνειρό μου είναι να πετύχει το δικό του όνειρο», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και συνέχισε αναφερόμενος στις σχέσεις του σήμερα με την μητέρα του γιου του:
«Με την πρώην σύντροφό μου και μητέρα του γιου μου έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Μπορείς να μην ζεις στο ίδιο σπίτι και τα πράγματα να είναι μια χαρά. Μέχρι να φύγει ο γιος μου στο Μιλάνο, μέναμε μαζί και τα πηγαίναμε πολύ καλά».
Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα
Νηστίσιμο σοκολατένιο κέικ: Χωρίς μίξερ, η εύκολη συνταγή για να γίνει αφράτο και πεντανόστιμο