Γιάννης Ευαγγελίδης: Έτσι είναι σήμερα στα 87 του χρόνια ο αρχηγός της αστυνομίας του «Καλημέρα Ζωή»

Ο Γιάννης Ευαγγελίδης, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του στη σειρά «Καλημέρα Ζωή», έχει αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα
γιάννης-ευαγγελίδης-έτσι-είναι-σήμερ-164616

Ο Γιάννης Ευαγγελίδης, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του στη σειρά «Καλημέρα Ζωή», έχει αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media.

Ο Γιάννης Ευαγγελίδης ασχολείται με τα social media

Μάλιστα, σήμερα, Δευτέρα, βγήκε νωρίς έξω από το σπίτι του, προκειμένου να μαζέψει τα φύλλα που έπεσαν στο πεζοδρόμιο και αφού τη φωτογραφία που δημοσίευσε τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Άμα δεν έβγαινα τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα για να μαζέψω, φύλλα που ρίχνει ο άνεμος, μπουκάλια πλαστικά, κύπελλα του καφέ κι όποια σαβούρα ρίχνουν οι «βλάχοι όπου λάχει», θα σήμαινε πως ζω σε χώρα όπου πολίτες και τοπικές αρχές ξέρουν στην πράξη τι θα πει πολιτισμός κι όχι στα λόγια.

Και το παρκάκι που είναι απέναντι απ’ την πόρτα μου, μένει ένας θλιβερός απόπατος να κατουράνε τα σκυλιά, απότιστο και μισοξεραμένο.

Σε αυτό το σπίτι που γεννήθηκα πριν πάνω κάτω έναν αιώνα, μαζεύω τα σκουπίδια εν απουσία της Δημοτικής Αρχής, και αναλογίζομαι, σε ποιον μεσαίωνα ακόμα ζούμε… Καλή βδομάδα…!!!».

Ο ηθοποιός πρόσφατα έγινε 87 ετών και είναι υπεδραστήριος, ενώ υπήρξε παντρεμένος για δέκα χρόνια με την επίσης ηθοποιό Βίλμα Τσακίρη, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, την ηθοποιό Καλλιόπη Ευαγγελίδου και τον μουσικό Κωνσταντίνο Ευαγγελίδη.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Γιάννη Ευαγγελίδη

Όπως είχε υπογραμμίσει παλιότερα στην Espresso «γεννήθηκα στις 4 Αυγούστου του 1936. Ήταν μια φτωχογειτονιά με λίγα σπίτια, πολλά χωράφια και ένα μεγάλο ρέμα σκαμμένο μέχρι πέρα. Εκεί κρυβόμασταν στους βομβαρδισμούς των γερμανικών αεροπλάνων. Θυμάμαι τα πτώματα στους δρόμους, τις εκτελέσεις, αλλά και τους τρεις φίλους μου που σκοτώθηκαν παίζοντας με μια χειροβομβίδα. Μαθητής γυμνασίου είχα έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Ήταν μια πολύ όμορφη κοπέλα, γειτονοπούλα, και της έγραφα ποιήματα. Το 1956 το φλερτ ήταν απαγορευτικό, οπότε είχα μόνο τις λέξεις και τα συναισθήματα».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ