LIFESTYLE ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Έκοψε «μαχαίρι» 4 φαγητά που τρώμε όλοι: Η διατροφή της Έλλης Κοκκίνου για να έχει κορμί «λαμπάδα» στα 52 της

Παναγιώτα Πατακιά
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 1λ. 35δ.

Η Έλλη Κοκκίνου είναι ομολογουμένως μια από τις πιο όμορφες και καλλίγραμμες Ελληνίδες τραγουδίστριες. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο πάρτι για τα MAD Awards και μίλησε στους δημοσιογράφους για τη διατροφή της, τις αλλαγές που έκανε και πώς κατάφερε να έχει αψεγάδιαστο κορμί στα 52 της χρόνια.

Έλλη Κοκκίνου: «Η γυμναστική είναι κάτεργο»

«Η γυμναστική είναι κάτεργο, είναι υποχρέωση, δεν είναι ελεύθερος χρόνος», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Το Πάσχα να ξεφύγω στη διατροφή; Πρώτα απ’ όλα έχω κόψει το κόκκινο κρέας εδώ και τρία χρόνια. Δηλαδή, μοσχάρι, αρνί, κατσίκι, χοιρινό, όλα αυτά… Με πιάνει η ψυχή μου. Δεν μπορώ πλέον για την προσωπική μου ευχαρίστηση -γιατί μου αρέσει- να δημιουργώ πόνο και να υποφέρουν άλλα ζώα».

Έλλη Κοκκίνου: Η διατροφή της και τα κρέατα που έκοψε «μαχαίρι»

«Τρώω κοτόπουλο και ψάρι. Θα μου πεις αυτά δεν έχουν ψυχή; Έχουν, απλά επειδή έχω και κοιλιοκάκη δεν μπορώ να είμαι μόνο με όσπρια, λαδερά και υδατάνθρακα. Αλλά κι αυτά θα ήθελα να τα βγάλω από τη διατροφή μου κάποια στιγμή. Συνειδητά, δηλαδή, έχω επιλέξει αυτόν τον τρόπο ζωής».

Ό,τι κι αν κάνει πάντως, η Έλλη Κοκκίνου έχει κορμί…30άρας στα 52 της.

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ