Ολες μας ζηλεύουμε (με την καλή έννοια) το κορμί και την άψογη σιλουέτα της δημοφιλούς παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη τα οποία όμως είναι αποτέλεσμα ισορροπημένης διατροφής, αλλά και καλής λειτουργίας του μεταβολισμού της. Τρώει άπειρες σαλάτες ενώ αποφεύγει συγκεκριμμένα τρόφημα.
Όπως έχει υπογραμμίσει η παρουσιάστρια, δεν ακολουθεί κάποια δίαιτα, αλλά όταν βλέπει ότι παρεκτρέπεται, προσέχει τα γεύματα της και τις τροφές που επιλέγει.
Μάλιστα, όταν θέλει να εμποδίσει την κατακράτηση, κάνει αποτοξίνωση, κόβοντας τους υδατάνθρακες και τα ζυμαρικά και καταναλώνοντας περισσότερη πρωτεΐνη, όπως τόνο και πάρα πολλές σαλάτες.
«Κάθε φορά που θέλω να κάνω μια μίνι αποτοξίνωση 2-3 ημερών επιλέγω σαλάτα με μαρούλι, κρεμμυδάκι, τόνο και ένα ψάρι με πολλά θρεπτικά συστατικά. Δεν νιώθω αδυναμία γιατί ο τόνος με κρατάει. Τρώω σαλάτες… κουβάδες ολόκληρους! Έτσι χορταίνω, δεν παχαίνω και αποτοξινώνω τον οργανισμό μου», είχε επισημάνει η Ελένη Μενεγάκη.
Αυτό που η παρουσιάστρια έχει αφαιρέσει εντελώς από την διατροφή της, επειδή της δημιουργεί πρόβλημα, είναι η γλουτένη.
Έτσι, ακολουθώντας αυτά τα μικρά και απλά μυστικά, η παρουσιάστρια διατηρεί τις καμπύλες της, προσπαθεί να μη στερείται τίποτα και να παραμένει σταθερή περίπου στα 60 κιλά.
Είναι ένα κόλπο που πολλοί κάνουν, να αποφεύγουν δηλαδή τους υδατάνθρακες και η Μενεγάκη έχει από μόνη της ένα πολύ ωραίο σώμα. Το μόνο που της μένει να κάνει είναι να το συντηρεί. Και γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο. Μπράβο Ελένη που ακόμα και στα 50 σου βάζεις κάτω 20άρες!