Οι λιποδιαλυτικοί συνδυασμοί τροφίμων μπορούν να έχουν σημαντική επίδραση στην υγεία και τη φυσική κατάσταση. Επιλέγοντας τα σωστά τρόφιμα και συνδυάζοντάς τα με έξυπνο τρόπο, μπορούμε να επιτύχουμε βελτιωμένη ενέργεια, να ελέγχουμε την πείνα, να ενισχύουμε τους μυς και μειώνουμε το σωματικό λίπος. Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα, είναι σημαντικό να ζητήσετε συμβουλές από έναν ειδικό διατροφολόγο.
Δυναμικό πρωινό ξεκίνημα Αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό, δεν ανεβάζει απότομα τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, παρέχει υψηλότερο κορεσμό της πείνας και ενέργεια που διαρκεί.
Εξαιρετικό πρωινό γεύμα Ενισχύει τη θρεπτική πληρότητα και τη διατροφική αξία των επιμέρους τροφίμων, επιβραδύνει τη στομαχική κένωση και το ρυθμό απελευθέρωσης ενέργειας.
Εύκολο και γρήγορο σνακ. Ικανοποιεί την επιθυμία για γλυκό, καταπολεμά τη νευρικότητα, συμβάλλει στην προστασία της μυϊκής μάζας.
Ιδιαίτερα χορταστικός συνδυασμός για μεσημεριανό Ή βραδινό γεύμα Διεγείρει εντονότερα το μεταβολισμό, αυξάνει τις καύσεις, προάγει την απώλεια λίπους, υποστηρίζει το μυϊκό ιστό.
Κλασικός εποχικός συνδυασμός Τα διαφορετικά λαχανικά προσφέρουν στον οργανισμό διαφορετικά αντιοξειδωτικά. Μειώνουν την απορρόφηση των λιπαρών από τη φέτα και ενισχύουν τον οργανισμό με κάλιο, το οποίο εξισορροπεί την πρόσληψη νατρίου.
Έξυπνος χορτοφαγικός συνδυασμός Βελτιώνει την πληρότητα του γεύματος σε αμινοξέα, ενισχύει το γαστρεντερικό σύστημα με πρεβιοτικές ίνες, ελαττώνει την ποσότητα αμύλου που μπορεί να αποθηκευτεί ως σωματικό λίπος.
Ιδανικό για βραδινό Παρατείνει τη διάρκεια του γεύματος, χορταίνει την πείνα χωρίς πολλές θερμίδες, αυξάνει το θερμιδικό κόστος της πέψης χωρίς να βαραίνει το στομάχι.
Το ίδιο απολαυστικό ζεστό Ή δροσερό Συνεισφέρει στην πληρέστερη ενυδάτωση, επιταχύνει το ρυθμό των καύσεων, μειώνει την αποθήκευσης γλυκόζης στα λιποκύτταρα, δρα αντιοξειδωτικά και αναζωογονητικά.
Τέλειο ύστερα από σωματική άσκηση Πλούσιο σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και ηλεκτρολύτες, όπως το κάλιο, δροσίζει και ενυδατώνει το σώμα, δρα τονωτικά, μειώνει το αίσθημα κόπωσης.
Σίγουρη επιλογή.Ψάρια και θαλασσινά αποτελούν πηγή πρωτεϊνών, ω-3 λιπαρών και ιωδίου, τα οποία εντείνουν τις καύσεις. Τα χόρτα είναι πλούσια σε φυτοθρεπτικά και αδιάλυτες φυτικές ίνες και δεν εμποδίζουν την απορρόφηση των ω-3 λιπαρών ή του ιωδίου από το θυρεοειδή.
Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα